lauantai 18. tammikuuta 2014

What i wore

idkuva


Uusi lempiasuni muodostuu tällä hetkellä Lidexin puuvillaisesta raitapaidasta, joka on jo vilahtanut instan @sarasblogi puolella sekä Selected Femmen nahkahousuista, jotka ostin jo syksyllä, mutteivät ole vielä ehtineet blogiin saakka. Ulkona päällä oli toki vielä neule lämmittämässä. Jalassa Tigerin uudet saappaat, jotka sopivat kivasti nahkahousujen pariksi. Toki Tigerin vanhatkin nilkkurit kävisivät tähän asuun ihan kivasti. Päivällä oli aivan ihana auringon paiste, silti todella kylmä. Ulkoillessa saakin olla ihan toisenlaiset varusteet mutta kauppareissuilla sentään tarkenee vähemmälläkin. Nyt on päivän urheilut, ulkoilut, shoppailut ja siivoukset hoidettu, joten loppupäivä chillaillaan kotona. Kotoisaa lauantai-iltaa kamut !


Organic cotton t-shirt Lindex. leather pants Selected Femme, ankle boots Tiger of Sweden, leather bracelet Police
Share:

14 kommenttia

  1. Kiva rennonlöysä paita! Pidän raitapaidoista ja niitä onkin kertynyt aikamoinen kasa kaappiin. Niissä vain jotain mukavaa raikkautta ja rentoutta, josta pidän. Muuten en välitä printeistä, mutta raita kelpaa aina.

    t. Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Raitapaidat on mukavia. Itselläni muut raidat ovat neuleita, kesän ja syksyn asukuvissa niitä näkyikin usein :)

      Poista
  2. Ihana valo ja hieno asu! Rentoa lauantai-iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jouduin vähän kääntelemään kameran nappuloita, että sain noin aurinkoisia kuvia :) Kiitos samoin sinulle Mikko !

      Poista
  3. Itsekin huomasin tänään vilkuilevani raitapaitoja kaupoissa - ja ollaan vasta tammikuussa;) Kivan oloinen tuo sinun paitasi - ja noita kenkiä voisin kuolata vaikka kuinka kauan. Ihanat, ihanat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitapaidat kuuluu kevääseen ja tuntuu että tänä vuonna raidat tulivat aikaisin ;) Itse katselin niitä jo ennen joulua kaihoisasti . . .
      Kiitos, saappaat ovat aivan ihanat. Olen niitä vasta muutaman kerran käyttänyt pikaisesti, enkä millään malttaisi odottaa, että pakkaset loppuisivat ja pääsisin niitä kunnolla käyttämään.

      Poista
  4. Vitsin kun kaunis kokonaisuus! Ja mitkä kuvat! Ihana aurinko ja tulee ihan keväinen fiilis näiden katsomista. Kyllä niissä raidoissa vaan on sitä jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia. Aika paljon potkua löytyy kamerastani kunhan vaan viitsii nappeja käännellä :D Eilen oli niin upea ilma, tuntui ihanalta tuo aurinko ja sen valo vaikka oli kylmää.

      Poista
  5. Täällä tununustautuu yksi raitapaita-fani! Raitoihin ei vaan kyllästyä. Ihana tuo talviauringon tuoma tunnelmallinen valo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitapaidat on kivoja ja kummasti ne tulee kaivettua esiin kun aurinko pilkahtaa :)

      Poista
  6. Tykkään tosi paljon tästä kokonaisuudesta. Mulla on joku outo kiintymyssuhde raitapaitoihin, kenties takauma Tasaraita-kyllästetystä lapsuudesta =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos PauMau :) Hih, ehkä sitä on meillä kaikilla, tasaraitaa ei varmaan kukaan pysty unohtamaan ;)

      Poista
  7. Mahtava asu tämäkin jälleen :)! Pukisin oitis itselleni(kin) :)! Wau!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig