maanantai 27. tammikuuta 2014

Haikon Kartano

idkuva


Osallistuin monen muun bloggarin tavoin Hotelli Haikon Kartanossa järjestettyyn Medik8-ihonhoitosarjan Suomen lanseeraukseen. Haikon Kartanossa on hotelli, ravintola, kylpylä ja kongressikeskus ja se sijaitsee lähellä Porvoota. Tilaisuus alkoi alkumaljoilla Romanov-salissa, jossa Haikon toimitusjohtaja Juha Mähönen toivotti meidät tervetulleeksi. Sen jälkeen nautimme lounaan ja tarjolla oli paistettua kuhaa, voikastiketta sekä annanperunaa. Jälkiruokana tarjoiltiin suklaamarkiisia ja mustaherukkakastiketta. Herkullista. Lounaan lomassa kylpylänjohtaja Raija Huovinen kertoi kylpylästä sekä Medik8 tuotepäällikkö Anne Parkkinen Me Treatmentsiltä uudesta tuotesarjasta. Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja ja sen tuotteet perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin raaka-aineisiin. Lisäksi Medik8 tuotepäällikkö Sandra Pitroipa Pangaea laboratoriosta kertoi tuotteiden valmistuksesta. Biokemistien ja farmakologien kehittämät Medik8-ihonhoitotuotteet valmistetaan pienessä Pangaean laboratoriossa Englannissa. Sarjan tuotteet perustuvat tieteellisesti tutkittuihin sekä ihoystävällisiin aineosiin, jotka sopivat herkällekin iholle. Valmistusprosessit ja pakkaukset ovat luontoystävällisiä. Haikon Kartanon kylpylä on ensinmäisten joukossa aloittanut yhteistyön Medik8-sarjan kanssa. Haikon Spassa tehdään ylellisiä MediSpa hoitoja, hellävaraisia mutta tehokkaita Peeling-hoitoja sekä ihoa uudistavaa mikroneulausta eri ihotyypeille. Lounaan jälkeen näimme kuinka Pangaea Laboratorioiden ja Medik8 tuotekehityksen johtaja Daniel Isaacs valmisti seerumia .
Tutustuimme vielä kylpylään ja sen uudistuneeseen hoitovalikoimaan. Saimme myös kotiin mukaan näitä tuotteita, joten niihin palaan vielä myöhemmin, kunhan ensin ehdin niitä testailemaan. Sitten olikin aika palata takaisin Helsinkiin, mutta sitä ennen nappasimme vielä asukuvat. Asut sopivatkin hyvin Haikon Karatanon upeisiin maisemiin. Keskimmäisen asukuvan taustalla näkyvä kaunotar on Secret Wardroben Anna-Maria. Kiitos mukavasta seurasta. Kuvista kiitos Shoe loverin Anskulle. Molempien blogeja olen lukenut, joten oli kiva tavata tutut kasvot livenä. Kiitos myös Haikon Kartanon väelle ja Marsaanalle sekä Me Treatmentsille mukavasta irtiotosta arjesta.


Cashmere sweater S.Marlon, jeans Acne, wool scarf handmade by me, ankle boots Tiger of Sweden, wool coat H&M
Share:

10 kommenttia

 1. Melkein naapurissa kävitte ;) Haikon kartano on ympäristönä varsin kaunis ja jos haluaa aikuiskylpylään, on se ehdottomasti yksi varteen otettava vaihtoehto. Pääsittekö tutustumaan kylmähuoneeseen, siellä on pikkuisen viileää jopa meille talven pakkasiin tottuneille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla :) Asutkin kauniissa maisemissa. Kylmähuoneeseen emme ehtineet tällä kertaa. Olen toki kuullut siitä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Huomasin :) Ja vastasin juuri. Toivottavasti nähdään :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tuttuja kasvoja :) Toivottavasti teillä oli hauska päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mikko. Päivä oli todella mukava ja seura myös :)

   Poista
 4. Haikon kartano vielä käymätönpaikka. Upeat puitteet ja makoisat herkut näyttää olleen. Ihania tuollaiset "kokoontumis/hemmottelupäivät".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella lämpimästi, olen varma että pitäisit tästä paikasta :) Päivä oli todella kiva ja on aina mukava tavata muita bloggareita.

   Poista
 5. Haikon kartano on kyllä upea paikka, olen siellä muutaman kerran käynyt hoidoissa hemmoteltavana.

  Kiva kuulla sitten myös käyttökokemuksia noista tuotteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haikon Kartano on aivan ihana paikka, aikaisemmin olen käynyt siellä vain kesällä mutta näytti olevan kaunis myös talvella.

   Testailen ensin, ovat aika jänniä tuotteita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig