sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Xmas home

idkuva


Pikkuhiljaa joulu alkaa tulla kotiinkin. Joulukukkia olen hankkinut vasta yhden ja sekään ei vielä kuki, joten siksi kuvat ovat ilman kukkia, vaikka niitä meillä jouluisin on. Joulukuusta emme hanki ja muitakin jouluisia koristeita on vähän. Minusta jouluna riittää kynttilät, kukat ja herkkuvadit siellä täällä. Aattona syömme äitini luona ja siksikään ei omaa kotia tarvitse niin jouluseksi tehdä.
Näissä kuvissa näkyvät sohva, divaani, lamppu ja matto (jonka vihdoin ja viimein onnistuin saamaan ) ovat Ikeasta, kaappi Muuramen, valkoiset pienet pöydät Hayn Tray ja DLM, kultaiset tohvelit, musta/hopeinen tarjotinpöytä ja käsinkudotut villahuovat Marokosta, tyynyt Ikea, Kodin 1 ja Ellos, kynttilät Ikea, hopeinen karkkikulho isoisäni vanha ja kultainen kuppi siskoni kastelahja.
Hopean kiillotus vinkkejä otetaan vastaan kommenttilootassa :) Suloista sunnuntaita !
Share:

14 kommenttia

 1. looks really cozy and festive :)

  VastaaPoista
 2. Rauhallisen näköinen sisustus; tykkään tuosta, vaikka itse elänkin "kirjavasti".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä taas usein ihastelen värikkäitä sisustuksia :)

   Poista
 3. Ihanan siistiä ja yksinkertaista. Meillä lapset haluavat koristella kodin jouluiseksi ja heidän makunsa on...hmmm, sanoisinko värikäs ja kimaltava ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Omat lapseni ovat jo niin isoja ettei heillä onneksi ole koristelu halua jouluisin tai sitten ovat niin tottuneet tyyliini että siitä on tullut heidänkin tyyli :)

   Poista
 4. Oikein hyvää ja tunnelmallista joulua sinulle ja perheellesi, Sara♥
  Ja hopeankiillotukseen: foliovuokaan vetta ja suolaa tai ruokasoodaa, hopeat sinne ja annetaan olla tovi. Huuhdellaan ja kuivataan. Rajumpi käsittely onkin sitten harjata hammastahnalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle <3

   Ja suuri kiitos hopean kiillotus vinkistä, sitä kyllä tarvitaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig