keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Details

idkuva


Muutama kuva Guccin huivistani, jonka olen ostanut vuosia sitten. Välillä huivi on ollut pitkiäkin aikoja laatikossaan, silloin tällöin olen käyttänyt sitä  laukussa koristeena ja viime vuosina huivi on taas päässyt enemmän käyttöön. Koska useinmiten kuitenkin valitsen villaisen ja lämpimän huivin, saa tämä silkkihuivi yksinään riittää. Huivin kaveriksi minusta sopii kivasti viime kevättalvella Stockalta ostamani Etceteran nahkakäsinnet, joissa on turkisreunukset hihansuissa ja lämmin kasmirvuori. Millainen on sinun huivi arteesi ? Kivaa kekiviikkoa !
Share:

10 kommenttia

 1. Aivan upeat hansikkaat ja ei huivikaan ole ruma, päinvastoin kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria :) Huivi on kyllä vuosien käytössä maksanut itsensä takaisin.

   Poista
 2. Kaunis huivi, kauniit sävyt - ja hyvin passaa käsineiden kanssa;)
  Minun huiviaarteeni on yli 25 vuotta sitten Lontoosta ostettu suuren suuri punakuosinen huivi - merkkiä tuskin löytyy;) - mutta huivi on edelleen täydessä iskussa!
  Kivaa keskiviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Värit huivissa ovat kyllä kauniit ja sopivat moneen asuun. Sinun huiviarteesi taitaa olla jo vintagea :)

   Poista
 3. Voi kun kaunis huivi <3 Ja hanskat ovat vallan ihastuttavat.

  Minun huiviaarteeni, voi niitä on monta. Olen tekemässä lauantaille blogiini postausta talvihuiveistani, siellä niitä aarteita on tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ! Hanskat on hyvä löytö, tulivat ihan sattumalta vastaan.
   Kiva, täytyykin lauantaina käydä katsomassa huiviaarteitasi :)

   Poista
 4. Tosi kaunis huivi, aina muodissa. Ajaton klassinen kuvio. Itsekin olen huivi-ihminen. Kaapissa on aikamoinen aitojen pashminojen kokoelma. Vähän joka värissä löytyy:) Niitä on ostettu ja teetetty väritilkun perusteella Nepalissa. Miten helppo tapa asustaa ja saada uutta ilmettä arkipäiväisiinkiin asuihin. Ja cashmir-silkin pehmeys ja lämpö on vastustamaton..:)- Myös nuo käsineet ovat chic! Aurinkoista viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Klassisiin ostoksiin kannattaa sijoittaa. Sinun huivikokoelmasi kuulostaa upealta :) Huiveilla tosiaan saa kivaa vaihtelua arkipäiväisiin asuihin.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 5. Kaunis huivi.
  Minulla on muutama mieleinen huivi, sitten on pino niitä joita tulee käytettyä harvakseltaan. Tällä hetkellä suosikkini on pinkki pääkallohuivi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig