lauantai 21. syyskuuta 2013

Habitare

idkuva


Kuvalliset muistiinpanoni Habitaresta. Moneen vuoteen en ole päässyt tai ehtinyt muiden kiireiden vuoksi Habitareen, mutta tänään vietin siellä muutaman tunnin kierellen ja katsellen. Kuvasin samalla minua kiinnostavia juttuja. Messuilla parasta oli mielestäni Trash goes Architecture - Pavilion Re-Made Ahead!-osastolla. Designvuoden 2012 Paviljongin puumateriaali oli muutettu arkkitehtien ja muotoilijoiden luonnosten pohjalta rakennelmiksi, kalusteiksi, kasvilavoiksi jne. Osastolla oli myös esillä käytöstä poistetuista esineistä uudelleen muotoiltuja tavaroita. Kiinnostavia juttuja olivat myös Designmuseon ja Habitaren yhteistyöhankkeen tuotteet. Itse ohitin kaikki keittiö, kodinkone ym. osastot ja suuntasin ArtHelsinki, nykytaiteen messuille, joka löytyi yläkerrasta. Siitä juttua myöhemmin. Kaiken kaikkiaan käymisen arvoinen tänäkin vuonna ja messuthan ovat vielä huomenna avoinna.

Share:

4 kommenttia

 1. Hienoja kuvia :)
  En ole itsekään käynyt Habitaressa vuosiin. Mieli tekisi ja vielä ehtisi, mutta jotenkin tuntuu että vapaa päivä laiskotellen ja kirjaa lukien saattaa voittaa tungoksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni usein viikonloput kuluu akkuja ladaten kotona ja siksi päätin käydä. Oli kyllä mukavaa, tosin en ollut kovin kauan ja katsoin vain oikeasti minua kiinnostavat jutut.

   Poista
 2. Kiva, että kuvasit Habitaressa. Tänä vuonna en sinne ehtinyt, mutta kiva olisi ollut käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan mukava oli käydä vaikkei siellä mitään mullistavaa ollut. Ensi vuonna sitten :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig