keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Yesterday's outfit
Asua eiliseltä päivältä. Aamulla tuntui viileältä ja valitsin ylleni nahkatakin, no välillä päivän mittaan se oli aivan liian kuuma. Mutta parempi niin. Kävin tyttären kanssa shoppailemassa ja omalla ostoslistalla oli kesämatto olohuoneeseen Stockan heinäkuun kanta-asiakas tarjouksesta. Mutta kuinka ollakkaan jo 2. päivänä matot olivat melkein loppu. Jäljellä oli neljästä väristä vain kahta ja useasta koosta myös. Niin en siis saanut mattoani. Ja kun luulin olevani ajoissa liikkeellä. Luulisi että koko kuukauden kestävä kanta-asikas tarjous olisi mahdollista ostaa myös koko kuukauden ajan. Muuten lomailu on sujunut mukavasti, vaikka ihmettelen sitä kuinka lomallakin voi olla kiire koko ajan ? Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille !

Leather jacket Zara, dress French Connection, sunnies Ray-Ban, ballerinas Pretty Ballerinas, bag Louis Vuitton Speedy Epi
Share:

20 kommenttia

 1. Kaunis asu, parempi liikaa päällä ja voi vähentää kuin että tulee kylmä, tai sitenhän on lupa ostaa esim. uusi neuletakki :)

  Eikö mielestäni kanta-asiakastarjouksen saa ostaa tuolla ka-hinnalla myöhemminkin jos tuote loppuu sen kuun aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä saako ostaa samalla hinnalla. Mattoja tulee kuulemma lisää lokakuussa, en taida kyllä silloin enään tarvita kesämattoa :D

   Poista
 2. Kyselitkö myyjältä kokojen perään? Luulisi, että saavat täydennystä kuun aikana! Ja muualtakin myymälöistä saisi tilattua, jos niissä on! Onpa harmi, kun et saanut mattoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyselin. Ja myyjä kertoi että mattoja tuli liian vähän ja seuraava erä Intiasta saapuu lokakuussa. Todella tyhmää. Enkä ollut siellä ainoa joka kyseli juuri näistä matoista . . .

   Poista
 3. Kiva asu, nahkatakki ja mekko on minusta aina jotenkin sopivan särmikäs kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Upea yhdistelmä. Takki on parempi kantaa mukana, sen saa aina pois päältä. Paleleminen ei ole koskaan kivaa :) Nahkatakki tuo myös kivasti särmää kokonaisuuteen.

  Kurjaa, että et mattoa saanut. Toisaalta varmaankin juuri sitten mennyt painoon kantislehtinen eikä sitä ole sieltä saatu pois kun tuotteita on tullut liian vähän :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia :) Ihan totta, on vielä tuoreessa muistissa kun vaeltelin ympäriinsä ilman takkia ja melkein ostin uuden ;)

   Luultavasti näin on käynyt. Harmi.

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Klassista raitaa ja ripaus rokkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos caelia. Mulla meni pitkään ennenkuin raita alkoi tuntua omalta jutulta.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :) Ihan totta, simppeliä muttei tylsää kuitenkaan.

   Poista
 7. Niin on mun makunen asu, ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos. Kiva kun tykkäsit, viihdyin itsekin.

   Poista
 8. Ihastuttava asu! Aika outoa, että matot heti loppuvat?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna ! Todella outoa. Yleensä Stockmannilla ei tapahdu tälläista.

   Poista
 9. Upee asu! Voisin kopioida asun heti, tosin mun jalat on niin lyhyet, että näytän hassulta puoleen pohkeen ulottuvassa mekossa, sulle sopii loistavasti! Löysin kuin löysinkin reissusta kolme raitamekkoa, joten niiden kanssa tämä asu on helppo kopioida ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ! Odottelen sitten kuvia niistä sinun mekoistasi. Instassa sinulla oli niin ihania kuvia teidän reissusta :)

   Poista
 10. Ja tietysti kun uudelleen katson mekkoa, ei se olekaan sen pituinen, mitä olin ajatellut, tuo pituus saattaisi toimia jopa itselläni.... väsynyt ehkä vähän :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig