perjantai 12. heinäkuuta 2013

Seaside













Eilinen päivä hujahti perhe lounaalla Suomenlinnassa. Kävimme sukulaisten kanssa lounaalla Kerhoravintola Klubi 20 ja tällä kertaa söimme ulkona heidän viehättävällä terassillaan. Itse söin siikaa kanttarelli kastikkeella, joka oli todella maukasta. Lounaan jälkeen kävelimme hiukan ja jälkiruoaksi söimme jäätelöt. Maiston sitruuna-lakritsi jäätelö ja ihastuin siihen.
Päivän kuva saldosta valitsin nämä merelliset kuvat. Paljon muutakin tuli kuvattua, jopa niin paljon että sukulaiset ihmettelivät ja olivat sitä mieltä, että käyttäydyin kuin turisti. Selitin harrastavani valokuvausta, hih !
Päivän asu oli ihan tavallinen. Varmaa mustaa ja ballerinat, mutta COSista ostettu teeppari pääsi ensi kertaa päälle. Ihanaa aurinkoista perjantaita blogi ystävät !

T-shirt COS, blazer Zara, pants H&M, ballerinas Pretty Ballerinas, sunnies Lindex, bag Chloé Marcie
Share:

16 kommenttia

  1. Mikä voisikaan olla parempi kuvakollaasi, kuin merta ja ruokaa :)

    Ihanan näköiset annokset. Tuli nälkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, merellä tuleekin aina nälkä mutta nykyisin usein myös blogeja lukiessa :D

      Poista
  2. Suokissa on aina niin kiva käydä. Itse ehdin vasta nyt lomaviikolla ensimmäistä kertaa - pitää koittaa vielä ehtiä muutaman kerran. Ihanan näköisiä ruokia! Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi lempipaikoistani Helsingissä ja oikeastaan koko Suomessa. Tänä vuonna / kesänä olen ehtinyt sinne vain kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla vain oikeastaan syömään. Täytyy ehdottomasti päästä uudestaan, ehkä piknikille tai ainakin rannalle ihan vain rauhassa merimaisemaa ihailemaan :)

      Kiitos Mikko ja samoin sinulle !

      Poista
  3. Todella tyylikäs kokonaisuus! Hieno!

    VastaaPoista
  4. Hei! Ihania kuvia kesä-Hesasta. Ja nälkä tuli taas kun katsoin ruokakuvia.. :) Tyylikäs asu.

    VastaaPoista
  5. En tiedä kehtaanko tunnustaa, mutta en ole ikinä käynyt Suomenlinnassa. Mietimme ystäväni kanssa, että pitäisimme Turistina kotikaupungissa -päivän ja kävisimme turisti-/kesäkohteissa, joissa emme ole käyneet. Silloin voisi tuonkin aukon sivistyksessä täyttää. Herkullisen näköisiä ruokia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, kuinka näin on päässyt käymään ;) Suomenlinna on kyllä oikea turistipaikka, mutta kyllä mekin mahdumme sinne. Turistina on kiva olla kotikaupungissa :)

      Poista
  6. Tyylikäs! Suomenlinnassa on niin kiva käydä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna ! Suomenlinna on tosiaan kiva kohde ja on sen verran iso paikka että ei tarvitse joka kerta samoja juttuja nähdä :)

      Poista
  7. Oi, mikä ihana päivä. Herkkuja, hyvää seuraa ja aurinkoa meren äärellä :)

    VastaaPoista
  8. Hih... kyllä sitä tuntee aika usein itsensä turistiksi, vaikka on koko ikänsä asunut Helsingissä... niin aina kamera kuvaa jotain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itselläni ihan sama juttu, muita ihan jo kummastuttaa tämä kuvaus into :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig