keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Sneak peak


Kurkistus uusimpaan hankintaan. Ihanaiset Célinen sandaalit, jotka ostin Muotimielessä blogin Anne Malialta. Kiitos vielä Anne Malialle nopeasti ja kivasti sujuneista kaupoista ! Sandaalit ovat täydelliset. Vai mitä sanotte tuosta hopeisen koron ja kultaisen soljen yhdistelmästä ? Mustaa, burgundin punaista ja konjakin ruskeaa. Perfect. Asukuvia näiden kanssa tulette näkemään varmasti pitkälle syksyyn. Parhaimmillaan nämä ovat  aika yksinkertaisten asujen kanssa, farkut ja teeppari riittää kun on näin coolit kengät. Aurinkoista keskiviikkoa kamut !
Share:

20 kommenttia

 1. Aivan ihanat! Olen näitä jo Annen jaloissa ihastellut:) Löytäisinpä itekin jostain vielä tuollaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annella on paljon ihania juttuja. Ehkä joku muukin myy omansa pois, never know :)

   Poista
 2. Ihana kun saan nauttia niistä sun blogin kautta :) ja kiva jos istuvat sun jalkaan paremmin kuin omiini! Noin upeat kengät ansaitsevat saada käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulevat näkymään täällä asukuvissa :) Istuvat hyvin mun jalkoihin, onneksi ! Ja tolppakoron ansiosta näillä on mukava kävellä. Kengät ovat tosi upeat ja niin näyttävät että muun asun voi pitää simppelinä, farkut ja teeppari riittää :)

   Poista
 3. Heh, nuo näyttävät kyllä ihan sinulta! Ei olisi kengät varmaan parempaa uutta kotia voinut saada :)

  VastaaPoista
 4. Hih, ihan totta Mikko ! Annella on paljon vaatteita ja kenkiä, jotka huolisin omaankin kaappiini. Voisin tepsutella niillä seuraavaan blogimiittiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig