perjantai 21. kesäkuuta 2013

On the beach


Rannalla tai uima-altaalla rennosti makaillen on paras tapa nauttia kesäisestä päivästä. Kaunis uikkari tai biksut sekä tyylikäs rantahattu vaativat seurakseen kauniisti lakatut kynnet sekä auringon hehkun iholle. Koska liika rusketus ei oikeasti kaunista ketään, voi lisä hehkua lisätä suoraan purkista. Lumenen Natural Bronze Heleyttävä Vartalovoide on todella toimiva tuote ja tuo iholle kauniin hehkun. Lumenen Gloss & Care kynsilakoissa yhdistyy hoitavuus, trendikkyys ja pitkäkestoisuus. Kuvan lakat ovat 28 Aamun valjetessa ( vaalea oranssi ) ja 23 Äänetön sini ( vaalea turkoosi ), täydelliset kesävärit.


Shimmering Body Lotion and Nailpolishes Lumene, bikinis H&M, hat from MaltaOsa tuotteista saatu blogi yhteistyön kautta * Mainoslinkki / Adlink
Share:

14 kommenttia

 1. Juuri noita keinovärejä tässä joutuu kyllä tällaine valkokinttu käyttämäänkin;) - tuo voi olla ihan kokeilemisen arvoinen tuotekin!
  Ihanaa juhannusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ihan sama :) Yirtän myös nyt ihan oikeasti pysytellä pois auringosta ja välttää rusketusta . . .

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 2. Mä olen ihan ihastunut apteekista saatavaan Acon tuotesarjaan, joka kantaa nimeä Sun kissed. Sitä voi levittää ihan huolettomasti iholle, ei tahraa eikä tee läikkiä, mutta päivittää ja kosteuttaa mukavasti ihoa. En ole ikinä ollut itseruskettavien ystävä, koska levittelen kaikki voiteet vähän sinne päin ja itseruskettavan kanssa ei hyvä ominaisuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä tuottelta tuokin :) Itseruskettavassa onkin tärkeää se levitys. Tämä Lumenen tuote on myös niin sanottu Sun Kissed Shimmer eli se lähtee heti pesussa pois. Antaa sellaisen kivan hehkun iholle.

   Poista
 3. Onpas kivan värisiä lakkoja, pitää harkita :) Etenkin sinertävä vetää puoleensa.

  Hyvää Juhannuksen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo turkoosi on minunkin lemppari ja juuri se oikea turkoosi. Olen ostanut monet pullot ja aina väri on vähän väärä. Toivottavasti tämä säilyisi tuotannossa myäs kesän jälkeen.

   Poista
 4. Noi kynsilakan sävyt ovat ihanan kesäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä lakkoja ne ovatkin. Toivon että ainakin turkoosia olisi saatavana myös myöhemmin.

   Poista
 5. Kiitti vinkistä, täytyy kokeilla. En ole ikinä aikaisemmin kokeillut mitään vastaavia. Nyt on alkanut tuntumaan, että tuo auringonottaminen ei ole enää terveellisimmästä päästä olevia juttuja. Itse asiassa en ole ikinä ollut mikään intohimoinen auringonottaja. Päivään on täytynyt kuulua muutakin kuin selältä mahalle kääntyminen tai päinvastoin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itsekään käyttänyt tämäntyyppisiä juttaja kovin paljon. Mutta kun ei tuo aurinko enään niin houkuttele, ostin jopa aurinko rasvan ensi kertaa 30 suojakertoimella.

   Poista
 6. Great colours! Love the hat! I followed you with GFC. Hope you can follow back!

  : signe
  : the daily savant :
  : the daily savant : Blog Lovin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for your comment ! Of course i follow you back !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig