keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ray Bans





Tarkoituksena oli ostaa vihdoin ja viimein Ban Banin Aviatorit, mutta kuinka ollakkaan kiikutin kassalle  Stockalla ihan toiset Ray Banit. Ihastuin noihin vähän kissamaisiin kehyksiin. Samaa mallia oli myös ruskeana mutta hetken kokeiltuani, päädyin mustiin. Ja lasit pääsivät heti käyttöön.Tänään tuli muuten Stockan kantislehti ja huhtikuussa Ray Banejä on kanta-asiakkaan etuna. Kuvasin myös vanhat, jo 80-luvulla ( aitoa vintagea siis, hih ) ostamani Ray Ban Wayfarerit. Nämä lasit olivat muuten ensinmäiset oikeat aurinkolasini ja ostin ne estääkseni silmäryppyjen syntymisen, haha ! Lasit ovat edelleen melko hyvässä kunnossa, mutta kotelo on hajonnut aikaa sitten. Ihan kaikkia vuosien varrella hankkimiani laseja en ole säästänyt, mm. yhdet Chanelin lasit hajosivat ja yhdet Guccin annoin pois, kun en enään kertakaikkiaan sietänyt mallia. Onko sinulla vanhoja aurinkolaseja, jotka ovat taas tullet muotiin ? Vai oletko ostanut / ostamassa kevääksi uudet lasit ?

Mukavaa keskiviikko-iltaa !


Share:

15 kommenttia

  1. Miehellä on myös tallessa vanhat Wayfarerit. Mulla itsellä ei taida olla mitään vanhoja aurinkolaseja tallessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku muukin on säästänyt vanhat lasinsa :)

      Poista
  2. Noi uudet Reiskat näyttää tosi kivoilta! Laitathan kivan myös ne päässäsi!
    Mieli tekis uusia laseja..toisaalta,,ostin aurinkolasit monitehoina vuosi sitten, joten yritän pärjätä niillä tulevan kesän. Ei ne kyllä ole ollenkaan noin kivat kun noi sun...
    Juu, ja yhdet vanhat Reiskat löytyy täältäkin, mutta ehkä tuolta 90-luvun puolelta. Hyvät ovat edelleen, tosinnykymuotiin vähän pienet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään niistä todella paljon ja kuvia varmasti tulee kyllästymiseen asti, sillä luulen, että nämä ovat tulevan kesän ykköslasit :) Eihän niitä laseja tarvitse joka vuosi ostaa, jos hyvät löytyy. Aika hyvä laatuisia tuntuu nuo Reiskat olevan, verrattuna moniin muihin paljon kalliimpiin merkkeihin.

      Poista
  3. Hienolta näyttävät. Mä ole kauhea aurinkolasifriikki. Ennen ostin aina kalliita laseja, mutta nykyään panostan enemmän niiden visuaaliseen ilmeeseen... Ja mulla on varmaan noin 30:t aurinkolasit odottamassa kevätauringoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OMG missä sä säilytät niitä ? Kuulostaa hauskalta, mullakin on aika monet, mutta 30 aurinkolasit on jo kokoelma :D

      Poista
    2. Hih... Osa mun laseista on työpaikalla, koska aivan varmasti aurinkoisena päivänä on aurinkolasit jääneet kotiin, joten sieltä voi sitten ottaa asuun sopivan mukaan... Mä säilytän niitä kotona sellaisessa virkatussa säilytyspussukassa. Siihen mahtuu niitä vinot pinot.

      Poista
  4. Mulla on kahdet vanhat Chanelin aurinkolasit, toiset on taas muotia (ovat ihan ekasta Chanelin aukkarimallistosta, pyöreät ja metallisankaiset), toiset ei toivottavasti ikinä enää tuu muotiin, vaaleanpunaiset linssit ja kehyksetön malli, parilla pikkuisella strassilla höystettynä, yök!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyöreät ja metallisankaiset kuulostaa hauskalta ja minulla on myös sellaiset, tosin eivät Chanelin. Omat hajalle menneet Chanelin olivat varmaan juuri samanlaiset, jotka sinullakin on. Ja todella toivon myös ettei kyseinen malli tule enään muotiin, mutta olivathan ne hurjan muodikkaat :D

      Kiva kun poikkesit blogissani Anne Malia ja tervetuloa uudestaan :)

      Poista
  5. Minä olen ihan armoton aurinkolasien hukkaaja. Senpä takia ne eivät ole mitenkään pahemmin paljon maksaneet kun pahimmillaan niitä on ostettu kolmet kesässä. Näen siis ilman lasejakin hyvin ja saan mm. ajaa autoa ilman "lisänäköä" (toisessa silmässä plussa ja toisessa miinus niin pää kipeytyy jos lukee josta syystä ne lasit).

    Ostin toissa kesänä Espritin lasit, käytin paljon alennuskuponkeja ja muuta ja silti minusta se 50€ oli hurja hinta laseista, jotka kuitenkin hukkaisin. Yllätin itseni ja ne ovat edelleen tallessa ja käytössä. Omistuksessa vain nämä yhdet, eivät ne muodikkaat ole, mutta sopivat päähäni ja ovat riittävän isot siihen, että peittävät aurinkoa hyvin. Aurinkolasien kohdalla olen siis funktionalisti vaikka muuten kaikkea onkin ja paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmasti kannata ostaa kalliita laseja, jos tapana on hävittää ne :) Itselläni on myös edullisia laseja mutta jotenkin vaan kalliimat lasit tuntuvat kyllä parenmilta. Se on ne linssit, jotka ovat sitten laadukkaampia. Tosin joissakin laseissa joutuu maksamaan myös brändistä.

      Luulen että meillä kaikilla on joku juttu johon olemme valmiita pistämään enemmän rahaa ja sitten niitä joihin emme. Itselläni kosmetiikka on se, johon en viitsi hirveästi rahaa sijoittaa, kun niitä purkkeja joutuu koko ajan ostamaan. En siis halua maksaa purkista enkä brändistä vaan luotan keskihintaisiin kosmetiikka tuotteisiin :)

      Poista
  6. Minkä ikäinen olet? :)

    Aurinkoista ja ihanaa Pääsiäistä!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiva kysymys ja varmaan monia kiinnostaa :) Mutta vastaan, että olen ihan oikeasti aikuinen ja se kyllä varmasti näkyy kuvistakin :) Blogini ei ole kuvaus elämästäni, vaan siitä mikä minua inspiroi muodin, sisustuksen ym. saralla. Siksi en tule täällä kertomaan mitään tarkkoja tietoja * oikeasta elämästäni *.

      Aurinkoista ja ihanaa Pääsiäistä myös sinulle !

      Poista
  7. Tyylikäs malli! ja noi "retrot" on kyllä ihan huiput :)

    Minä ajattelin pärjätä kaksilla jo pari vuotta sitten hankkimillani aurinkolaseilla - mallit ovat itselleni hyväksi todetut. D&G:n ruskeasävyiset ja Diorin mustat. Tosin aviator-malliset Ray Banit olisivat kyllä aika kivat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos caelia :) Mulla oli edellisten lasien hankinnasta useampi vuosi ja jotenkin kaikki vanhat aurinkolasini tuntuvat . . . no jotenkin out of time :D Ray Banin Aviatorit on ollu mun hankintalistalla jo kauan, mutta en saa niitä näköjään ostettua :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig