tiistai 26. maaliskuuta 2013

Day and night









Kuinka olisikaan kiva jo mennä ulos pikkukengillä. Muutamia koeasu kuvia uuden trenssin kanssa. Tykkään kovasti trenssi väristä, hyvä että en ostanut mustaa. Ylenmässä kuvassa trenssi iltamenoihin asustettuna ja alenmassa töihin sopivilla asusteilla. Housut ovat ikivanhat Guessin farkut ja tykkään käyttää niitä keväällä / kesällä, koska niisä on tuollaiset lyhyemmät nilkan paljastavat lahkeet. Ylenmän kuvan korkkarit niinikään jo vuosia vanhat ja ostettu Aldosta. Lähin kauppa taitaa olla Tukholmassa. Pidän heidän tredikkäistä malleistaan ja hinta / laatusuhde on hyvä. Ovat saman hintaisia kuin kengät Zarassa. Alenmissa kuvissa uudet ballerinat ja yksi kevään lemppari huiveistani, löytö H&M:stä. Laukkuna on Zaran iso kassi, jota käytän yleensä silloin kun tavaraa on paljon tai menen luennolle. Sinne mahtuu hyvin työpäivän tavarat ja muistiinpano välineet. Kuvia muuten otettiin myös ilman aurinkolaseja, mutta menivät kaikki pieleen, joten joudutte nyt katselemaan sisäkuvia aurinkolaseilla.
Nyt tuntuu että kevät jo ihan oikeasti tulee. Siispä ihanaa melkein keväistä tiistai-iltaa !


Jeans Guess, trench coat Tiger of Sweden, scarf H&M, heels Aldo, ballerinas Pretty Ballerinas, sunnies No Bränd, clutch Miu Miu, bag Zara
Share:

26 kommenttia

  1. Oi että se on kaunis. Vaalea trenssi on kyllä nätti ja monikäyttöinen. Mustia takkeja tulee itse ainakin pidettyä niin paljon talvella, että sitä tahtoo keväälle jo jonkun muunkin värisiä takkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta Dahlia, jotenkin tuntui, että kaiken mustan jälkeen on hyvä siirtyä vähän vaaleampiin väreihin :)

      Poista
  2. Hyvä, että olet nuo housut säästänyt, nythän taas suositaan nilkat paljastavia housuja. Jo vain tulee kevät mieleen näistä asukuvista, vielä kun nuo pakkaset hellittäisi ja olisi aamutkin lämpimämpiä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä farkut ovat olleet kovassa käytössä ja nyt pitäisi löytää samantapaiset, ovat jo aika kuluneet. Odotan kyllä kevättä tosi paljon, aamut varsinkin ovat olleet kauhean kylmiä. Mutta kyllä se kevät tulee :)))

      Poista
  3. Mulle tuli nyt just tarve. Pomppas tuosta vaan. Vaalea trenssi. Ihan edottomasti! tummansininen on hankittuna, mutta tuo vaalea puuttuu. Tuollainen siisti salonkikelpoinen!
    Oot kyllä niin supertyylikäs kaikissa kuvissa, wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin niitä tarpeita tulee, tosta vaan ;) Joskus tuntuu että olisi paras olla lukematta blogeja . . . Ja kiitos kivasta kommentista, sait hymyn huulilleni <3

      Poista
  4. Takki on tosi makee ja molemmat yhdistelmät tyylikkäitä ja väri on tosi hyvä, sopii sulle!

    Itsekin tykkään Aldon kengistä ja yleensä hintalaatusuhde on todella paikallaan. Pikaisesti piipahdin Tukholman myymälässäkin viikonloppuna. Tosin syksyllä ostin Nykin läheltä outletista Aldon saappaat ja niissä hajos pohja kuukauden käytön jälkeen, ehkä ne oli jotain outletkamaa sitten kuitenkin. Käytin suutarilla ja nyt toimii taas hienosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olinkin äidin kanssa ostoksilla ja hän ehdotti tuota vaaleaa väriä :) Itse olisin taas jälleen kerran valinnut mustan.

      Hyvä, että sait kenkäsi korjattua. Itselläni on useita Aldon kenkiä ja kaikki ovat hyvin kestäneet.

      Poista
  5. Onpas kiva trenssi! Kyllä tuo vaalea piristää vain kummasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina ! Vaalea väri on ihana, vielä kun pääsisi takki päällä ulos :)

      Poista
  6. Kiva trenssi ja asu :)! Kyllä täälläkin odotellaan varsin täpinöissä, että saisi pukeutua kevyemmin! Tunnustan kulkevani untsikassa vielä, palelen helposti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna :) Sama täällä, untsikka tai villakangastakki on vielä käytössä ja viime viikolla pukeuduin jopa lammasturkkiin, kun niin palelin :D

      Poista
  7. Hitsi, että on hyvännäköinen yhdistelmä tuo trenssi noiden vajaamittaisten housujen kanssa - ja tietenkin korkkareiden.
    Saisi kyllä jo nämä kelit jo vaihtua - välillä mennään jäätiköllä ja kulman takana kahlataan vesisohjossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät :) Itse pidän juuri eniten vajaamittaisista housuista keväällä / kesällä.

      Tänään ainakin täällä Hesassa oli jo niin ihanan keväinen ilma, sieltä se kevät tulee kohisten :)

      Poista
  8. Kaunis asu, toi vaalee trenssi pukee sua tosi hyvin :) Ja Zaran laukku on ihana, on sellaista itsekin hiplannut liikkeessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria :) Zaran laukkua ihastelin pitkään ja sitten sitä ei enään ollut kaupoissa, kunnes lopulta viime kesänä löysin sen ja ostin opiskelua varten :) Tykkään laukusta paljon, nahka on tukevaa ja siinä voi kantaa paljon tavaraa.

      Poista
  9. Ihana trenssi. Mäkin kaipaisin joko harmaata tai beigeä trenssiä, sillä ostin viime kesänä oranssin Hilfigerin trenssin, eikä sitä jaksaisi ihan joka päivä katsella :) Mullekin tuli sitten takkitarve, kuinkahan sen perustelisin kotona, kun reissussa tuli tuhlattua melkoisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna :) Oranssi onkin räväkkä väri, joten varmasti sen rinnalla olisi kiva olla joku neutraali väri. Teitkin todella kivoja ostoksia reissullasi :)

      Poista
  10. Oi sinä tyylikäs, onpa ihana asu, varsinkin noiden PB:n tossujen kanssa. Itseäni jäi kaivelemaan vähän ne leo-kuosiset... Vaalea trenssi pukee sinua todella hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Marjukka :) Ne leo-kuosiset ovat aivan ihanat, olisin varmaan ostanut juuri ne, mutta kun kaapistani jo yhdet leo-kengät löytyy . . . Sinun tyyliisi ne leo-baltsut sopisivat upeasti :)

      Poista
  11. Ai hitsiläinen miten hienosti sulle sopii vajaamittaiset housut ja korkkarit! Ihan yliveto yhdistelmä ton uuden hienon takin kaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos annu ! Vielä kun pääsisin ulos takilla :)

      Poista
  12. Tosi tyylikäs kokonaisuus, ihania kaikki sen osat!

    VastaaPoista
  13. On se kyllä hieno! Tykkään tuosta väristä enemmän kuin sellaisesta "perusbeigestä", sopii sinulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perusbeige vähän vierastan, jotenkin tuntuu ettei se sovi minulle yhtään, siksi varmaan ihastuin tähän. Valkoista etsin ja näin yhden ihanan Outnetissä, mutta olin liian hidas ja se meni.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig