lauantai 2. maaliskuuta 2013

All my boots Part 6





Pukeutumisessa olen huomannut, että kun laitan yhtä aikaa kaikki lempparini ylleni, tulee asusta yleensä kiva ja ennekaikkea viihdyn siinä mainiosti. Tämän päivän ja aika monen muunkin päivän asussa ovat yhdessä kaikki lempijuttuni. Talvi alesta tilatut Mangon nilkkurit (nahkaa ), jotka ovat jo vilahtaneet täällä ja täällä sekä alkusyksystä Zarasta ostettu ohut neule, jossa on alustoppi mukana ja lempifarkkuni eli Outnetistä tilatut Victoria Beckhamin farkut, joissa on lahkeissa tuollainen kimaltava yksityiskohta sekä vetoketjut. Neuletta ja farkkuja olen tainut käyttää syksyn ja talven aikana lähes kaikkien takkien ja kenkieni kanssa. Bleserien, nahkatakin, trenssin ja villakangastakin jne. Jalassa ballerinat, avokkaat ,nilkkurit, prätkäbootsit jne. Joten ei mikään ihme, että asu on yksi lemppareistani.
Onko sinulla omaa lemppari asua, joka sopii kaikkeen ja on mukava ja johon turvaudut kiireessä ?
Ihanaa aurinkoista lauantaita teille kaikille !

Sweater Zara, jeans Victoria Beckham, ankle boots Mango
Share:

10 kommenttia

  1. Hauskat noi farkut yksityiskohdat! Olivatko farkut kuinka kalliit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tosta kimalle kankaisesta yksityiskohteesta tosi paljon :) Muistaakseni oikea hinta oli melkein 400 € ja maksoin näistä max. 100 €. Eilen kuriiri kiidätti mulle toiset Victoria Beckhamin farkut ja nekin tilasin Outnet.comista. Juuri nyt siellä on paljon farkkuja ja kaikki hyvällä alennuksella :)

      Poista
  2. Voi kun noi sun kenkäsi on aina yhtä kauniita...Niin siroja ja naisellisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos maiju :) Se taitaa olla niin, että tykkään siroista ja naisellisista kengistä, ihan huomaamattani ostan usein hyvin ohut ja korkea korkoisia kenkiä.

      Poista
  3. Tosi upeet farkut! :) Näköjään muutkin ihailivat niitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiva kun poikkesit blogissani, tervetuloa uudestaan !

      Poista
  4. Olikonoissa farkuissa normaali mitoitusvai suositteletko ottamaan isompaa tai pienempää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ihan normaali mitoitus. Otin sen koon jota käytän normaalisti ja sopivat olivat. Muistaakseni myös Outneti suositus on että koko on normaali :)

      Poista
  5. Ihanat farkut.
    Outnetistä on tullut yksi mun suosikkikauppoja ja sieltä löytyy kyllä kivalla hinnalla aina vaikka mitä. Ja kaikki pelaa oikein mallikkaasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä tuli heti lempparini ja ovat säilyttäneet asemansa jo vuoden :) Outnet on munkin suosikkikauppoja netissä, eikä vähiten edullisten mutta silti laadukkaiden tuotteiden takia, mutta nopea pitää olla jos mielii saada haluamansa. Yksi ikävä kokemus on ja kerron sen täällä blogissa kunhan esittelen ne uudet Victoria Beckhamin farkut . . .

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig