lauantai 23. helmikuuta 2013

Lately



Olen sairastellut edelleen ja siksi en ole jaksanut kuvata asuja. Enkä aina välillä edes blogata tai lukea muiden blogeja. Harvinaisen sitkeä tämä tauti näyttää olevan vai enkö vain malta sairastaa kunnolla ja niin olen taas uudelleen sairas. Niin tai näin, olen kuitenkin lukenut / katsellut valtavan määrän lehtiä. Muotia ja sisustusta, ja kaikkea siltä väliltä. Costume,Gloria, Elle, Evita, Olivia ja tietysti Vogue. Elle Decoration ja Divaani. Olen bongaillut ihania vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Uusia tuoksuja ja kynsilakkoja. Lukenut mielenkiintoisa juttuja. Katsellut kauniita koteja. Ihastellut ja inspiroitunt. Suunnitellut valtavan määrän asuja, joihin pukeudun sitten kun olen parenmassa kunnossa ja kevät on tullut. Ja ollut onnellinen, että vielä on lehtiä, joita voi lueskella sängyssä peiton alla. Netti on kiva mutta kyllä lehdet ovat ihan eri juttu. Luetko sinä vielä lehtiä, suomalaisia vai ulkomaalaisia, sisustusta vai muotia vai kenties ihan jotain muuta ? Mukavaa lauantaita teille kaikille !
Share:

16 kommenttia

  1. Paranemisia sinulle! Heti ku olo kohenee, toipuminen on ihan mukavaa, koska voi juuri lehtisurffailla tai katsoa tv-sarjoja putkeen monta jaksoa... Kaikkea sellaista, mitä normiarjessa ei aina kerkeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina !
      Pian varmasti paranen, toivon vain etten sairastu uudelleen ... niin on käynyt jo muutaman kerren tänä talvena...

      Poista
  2. Sairaspedillä täälläkin, mutta mulla alkaa jo lehdet loppumaan kesken :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamala tilanne, sun ei auta muu kuin shoppailla ;)

      Poista
  3. Pikaista paranemista sinne! Itse olen pahimmalta välttynyt, mutta lähipiirissä sairastetaan kyllä ja nimen omaan tuommoisen pitkän kaavan mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Tämä pitkä kaava nimenomaan on ihan kamala ....

      Poista
  4. Tännehän minä sitten suoraan tupsahdin ja jäin lukemaan postauksia läpi, kiitos siis kutsusta, mukavaa luettavaa täälläkin! :) En luovu lehdistä millään, en voisi ikinä kuvitella esimerkiksi lukevani Hesaria netistä, se ei ole okein. Ja kyllä tuolla pinossa odottaa muutakin luettavaa, Elle, Costume, Olivia, Hello yms. Luen lehtiä ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi, kaikki käy. Ruotsalaiset sisustuslehdet ovat parhaita. Anoppini on ihana kun kantaa minulle aina viikottain pussillisen lehtiä. Blogit toisinaan iltaisin korvaa lehtiä, mutta en minä silti lehdistä luovu.

    Pikaista paranemista ja hyvää viikonlopua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa !
      Lehdet on vaan niin ihania, parhaita voi säilyttää ja lukea uudelleen. Toisissa on hurmaava tuoksu. Ja Hesari on ihan ehdoton paperiversiona. Ruotsalaiset sisutuslehdet on todella hyviä, niitä minäkin luen. Usein juuri siustuslehtiä tulee ostettua enemmän muilla kuin suomenkielellä.
      Blogeja usein selailen ja katselen kuvia, enkä oikeastaan jaksa kovin pitkiä juttuja lukea.

      Kiitos ja hyvää viikonloppua sinullekkin !

      Poista
  5. Voih... tämän talven taudit ovat olleet sitekässä... tervehtymissäteitä sinnepäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tuntuvat olevan... meillä töissä on monia kipeänä... Ja kiitos maiju !

      Poista
  6. Kovasti on viimeaikoina ollut potilaita joka puolella, onneksi vielä olen säästynyt...Pikaista paranemista sinulle !
    Ja juu, luen lehtiä, etenkin noita sinunkin mainitsemiasi muotilehtiä. Naapuri on lehtihommissa ja aina välillä postilaatikosta kopsahtaa Gloriaa tms. Elle onkin ihan tilattuna , hetken vielä, kunnes se hyvä tarjous loppuu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman olen huomannut minäkin, monessa blogissa sairastetaan ja töissä meillä on moni samassa flunssa kierteessä.
      Kuulostaa hauskalta kun saa lehtiä naapurilta. Gloria ja Elle ovat lemppareita. Itselleni tulee Olivia mutta olen nyt ajatellut tilata Glorian. Sopii ehkä paremmin ikäiselleni :)

      Poista
  7. Toivottavasti olet jo parantunut? Hurjia tauteja on liikkeellä. Muista sairastaa rauhassa loppuun asti, jottet vaan saa mitään jälkitautia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina ! Tämä mun taitoi olla sitä jälkitautia, niin kauan olin kipeenä, ensin yhden viikonlopun ja sitten viikon päästä taas uudestaan mutta nyt rajummin :( Nyt olo on jo parempi, mutta täytyy edelleen ottaa rauhallisesti mm. kaikki ylimääräiset menot pois.

      Poista
  8. Eikös sitä aina sanota että joka pilvellä on hopeareunuksensa, lehtien lukeminen sairaana on varmasti paras konsti tervehtyä :) Olen itse aivan mahdoton lehtifriikki ja luen varmaankin 15 erilaista sisustuslehteä kuukausittain + sitten vielä kaikki muut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, kerrankin on aikaa ja voi ilman huonoa omaatuntoa makailla ja lueskella sängyssä :)
      No kyllä luet valtavan määrän lehtiä kuukausittain, kuulostaa oikeastaan aika ihanalta . . .

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig