sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Today's outfit
Pahoittelut todella huono laatuisista kuvista ja näitä ei voi oikein puolustella millään tekosyyllä vaan syy on kokonaan kuvaajan.Oli liian kiire.No asuhan tuosta joka tapauksessa tulee selville. Pukeuduin ensi kertaa tuohon uuteen Mangon jakkuun ja on ainakin lämmin. Jalassa yhdet lempihousuistani ja korkeakorkoiset nilkkurit. Nilkkureissa on sellainen jännä pohja, joten niillä on mukava kävellä myös lumessa ja jäässä. Viikonloppu on kulunut opiskellen, ostoksia ja kotitöitä tehden. Ulkoilla en ehtinyt taaskaan yhtään ja se jäi vähän harmittamaan. Oliko teillä mukava viikonloppu ?

Jacket Mango, pants Stravidarius, ankle boots Pura Lopez


PS. Mun Mangon paketti on jäänyt johonkin matkalle. Onko kenellekkään sattunut vastaavaa ?
Share:

10 kommenttia

 1. Mulla on jäänyt kerran Mangon paketti roikkumaan. Otin sinne yhteyttä live-chatin kautta Mangon nettisivuilla. Joskus se toimii, joskus ei :( Mutta tuolloin toimi, ja sain vastauksen heti livenä. Tuolloin vaihdoin sitten tilauksen toiseen, kun löysinkin kivemman takin ja kaikki onnistui täydellisesti. Sitten paketti saapuikin kolmessa päivässä.

  Mullakin on tytöille tilaus tulossa nyt ollut 3 päivää, eivätkä ole vielä postittaneet sitä. Johtuu varmaan aleruuhkasta. Jos ei pian ala tapahtua, otan itsekin sinne yhteyttä asiakaspalvelun kautta. Kokeile, jospa pääsisit livechattiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Helena .Myöhästyminen tosiaan varmaan johtuu ale ruuhkasta, mutta tietysti olen vähän pettynyt kun oli ensinmäinen tilaus Mangolle. Ei vedä vertoja kalliimmille nettikaupoille tai edes H&M:lle.
   Toivotaan nyt, että molemmat saamme pakettimme :)

   Poista
  2. Kurjaa, kun ensimmäinen tilaus epäonnistuu. Mutta kaikki muut (ja niitä on MONTA) kerrat on mulla tullut Mangon paketti neljässä päivässä, lukuunottamatta noita kahta kertaa. Joten toimitusnopeus on kalliimpien nettikauppojen tasoa ja parempi, kuin Hennesin. Ja vieläpä todella halpaa tai ilmaista, toimitus ovelle! Kyllä kallimmatkin nettikaupat joskus takkuilevat lähetyksissä, varsinkin alennusmyyntien aikaan.

   Joten Mangoa suosittelen kyllä lämpimästi, ihan oikeesti :) Mutta tosiaan, jos sulle ei vielä ole tullut lähetysvahvistusta sähköpostitse, ja tilauksestasi on yli viikko, ota ihmeessä yhteys asiakaspalveluun.

   Poista
  3. Huomenna pitäisi tennareiden saapua työpaikalle. Ja vika ei ollut Mangossa tai edes alen ruuhkissa vaan kuljetuksessa täällä Suomen päässä. Täällä pääkaupunki seudulla joskus noi kuljettajat on vähän nihkeitä noiden kuljetusten kanssa, varsinkin jos joutuvat koti osoitteeseen tuomaan :(

   Poista
 2. Hei, tulinpa vastavierailulle;) ja päätin jäädäkin saman tien.
  Lämpimiä jakkuja ja villatakkeja on tänä talvena tarvittu! Ja kengät ovat kauniit!
  Hyvää viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa !
   Tosiaan, en ole kertaakaan käyttänyt töissä paitapuseroa syksyn jälkeen. Tänääkin oli niin kylmä meillä sisällä, että palelin koko päivän.
   Kiitos paljon :)

   Poista
 3. Aivan ihana tuo Mangon takki! Katselin sitä itsekin mutta jäi sitten tilaamatta kun olin ostoskoriin jo klikkaillut sen verran muutakin vaatetta :)

  Tänään tai huomenna pitäisi paketin saapua, can't wait!

  Toivottavasti sinun pakettisi tulee pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia ! On se ihana ja lämmin myös :D
   Toivotaan tosiaan, että saan pakettini, siellä on nimittäin jotain super kivaa ...

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig