maanantai 14. tammikuuta 2013

ConverseTässä uudet kevätkelejä odottavat Conversen tennarini. Itse asiassa ostin nämä samaan aikaan kuin mustat matalat Tiger of Sweden nilkkurini, mutten ole vielä ehtinyt edes koe käyttää, kiitos ihanan lumisen talven. Tennareissa on mukana myös mustat nauhat ja aionkin ne vaihtaa, ennen kuin pistän nämä jalkaani. Materiaali on mustaa mokkaa, joten eivät ole kesä tossut. Lasten ollessa pieniä käytin aina Supergan valkoisia varrettomia tennareita. Sitten meni pitkään ettei minulla ollut tennareita ollenkaan, jossain vaiheessa ostin yhdet Adidakset mutta jäivät vähälle käytölle. Sen sijaan käytin paljon sneakerseja tai miksi niitä nyt sanotaan, siis sellaisia kapeita nahkatossuja. Millaiset tennarit ovat sinun lempparisi ?
Share:

14 kommenttia

 1. Kyllä Converset ovat vieneet tämän tytön mennessään ja ne ovat minulle ainoat ja oikeat tennarit. Omistan nahkaisina mustat ja konjakkiset ja valkoiset ja punaiset kankaisina :) Tennarit tuovat asuihin särmää ja rentoutta - jos vain osaa yhdistää oikein ;) Siinä se taito piileekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on oikea kokoelma :D Joo täytyy miettiä minkälaisten asujen kanssa noita käyttää ,mutta ovat mulle tietysti vapaa-ajan tennarit.

   Poista
 2. Ovatpas ne kivan näköiset. Minä en ole jotenkin ollenkaan onnistunut käyttämään tennareita. Kävelykenkiä on vaikka kuinka ja lenkkareita sitten lenkille, mutta tennareita en ole ehtinyt yksiäkään kaappiini saalistaa. Vielä on hakusessa, mitä vaatteita niiden kanssa käyttäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, kesällä tennarit on kyllä kivat :)

   Poista
 3. Itsekin olen ajatellut ostaa uudet valkeat tai harmaat Converset. Siitä tietää, että kevät on tullut kun on Converset jalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan hankin kesäksi myös valkoiset tennarit. Mullekkin tennarit on ikään kuin kesä kauden avaus :)

   Poista
 4. Viime keväänä pyörittelin valkoisia varrettomia Converseja mut hyllyyn jätin..jospa ne tänä keväänä sit itselle ne kotiudutan. Valkoiset Adidakset löytyy... ja mustat Eccon "lenkkarit" jotka on olleet ihan hirveesti käytössä ja on hyvät..
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisia varrettomia mäkin on katsellut mutta käytän nyt ensin näitä ja katson sitten että ostanko varrelliset vai varrettomat valkoiset kesäksi ...

   Poista
 5. Mun lättäjalkani ei tykkää tennareista, täytyy olla tukevammat ja paksummat pohjat. Muuten kyllä hyvännäköiset poposet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta että tennareissa voi tulla jalka helposti kipeäksi, varsinkin jos niitä jatkauvasti käyttää.
   Kiitos !

   Poista
 6. Nykyään käytän lähinnä tennareita eli converseja ja ne Miu Miut odottavat kaapissa. Converseja mulla on matalat valkoiset ja korkeavartiset mustat. Ruskeista nahkaisista olen haaveillut. Mua kaduttaa vieläkin kun en pari vuotta sitten ostanut Saksasta Conversen nahkaisia ja ohutpohjaisia tennnareita. Aina kun asia muistuu mieleen, tekee mieli hakata päätä seinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sun Miu Miut onkin oikeat namu tennarit. Mua harmaittaa, kun en viime keväänä ostanut NAP:ista Conversen mustia nahkaisia paljetti tennareita..nyyh :(

   Poista
 7. Mahtavat! Ensi kesäksi oon ajatellut hankkia jotkut lippukuvio converset, oon jotenkin niin ihastunut lippukuoseihin vaatteissa! :--) Tätä ennen mulla on vain yhdet valkoiset, ne vaan likaantuu niin älyhelposti! Mustat olis kyllä kätevät ja toimii joka asun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lippukuvio Converset kuulostaa hauskalta. Valkoiset tosiaan menee helposti likaisiksi, varsinkin jos käyttää niitä loskakeleillä.

   Kiva kun poikkesit blogissani :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig