keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Le dernier jour de l'année 2012




Viime vuoden viimeinen asukuva.Uuden vuoden aattona kävin pikaisesti ostoksilla.Päällä oli Mangosta  joulukuun alkupuolella ostettu takki, joka on juuri sopiva leudoille ilmoille.Kyllä Suomen talveen tarvitsee hirveän monta takkia kun lämpötilojen vaihtelut ovat niin suuria.Näin perustelin itselleni ostaessani tämän takin vaikka ostoslistalla oli ihan jotain muuta.Syksyllä katselin ja sovittelin Zarassa moneen kertaan vastaavia kultanappisia takkeja mutta onnistuin aina jättämään ne kaupan tangoille roikkumaan.Nyt en.Malli oli jotenkin kivempi kuin ne jo kokeilemani ja hinta huomattavasti edullisempi.Tämä on kyllä sen verran kevyt joten pakkasilla en sitä päälleni laittaisi.Kaupoissa oli kiva kierrellä,kerrankin ei tullut liian kuuma.Kävin Zarassa,josta tarttui jotain pientä mukaan mutta alennuksessa olevat jutut eivät oikein sytyttäneet.Zaran alennukset on aina jotenkin kumman pieniä ?
Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille !


Coat Mango, jeans Zara, ankle boots Tiger of Sweden, bag and scarf Louis Vuitton
Share:

10 kommenttia

  1. Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani niin löysin tänne :)
    Tosi kiva blogi sinulla, jään seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pidät blogistani ja lämpimästi tervetuloa !

      Poista
  2. Olet kyl niin oikeassa et Suomessa tarvii niin montaa talvitakkia. Untuvatakki on ihan pakollinen, "kevyt"toppatakki ja villakangastakki...ja kun viel saisi vaik eri värisinä ko.takkeja niin... Mieheni ihmetteleekin että miten meidän eteisen kaappi on aina niin "täynnä" ja mun selitys alkaa MUT KU ei tiedä sataako vai pakkastaako niin valitse sit siinä..
    Kivan näköinen takki ja LV:n huivi sopii todella hyvin. Itse omistan mustan ko.huivin onko sinun huivisi harmaa?
    Olen miettynyt Mulberryn tai uuden LV:n huivin hankintaa kun halusin vaalean kevääksi ;)
    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu etten enään muuta ostakkaan kun takkeja ja aina kuitenkin tuntuu joku uupuvan.Mun huivi on musta ja harmaata noi reunat ja metallinhohtoinen.Keväällä vois tosiaan olla joku vaaleampi ja ehkä myös kevyempi.Käytän kyllä itse niin paljon mustaa että tarvitsen vaaleamman ehkä vaan kesäksi.Viime vuonna LV:llä oli kivoja pikkuhuiveja tosin olivat aika kirkkaita väreiltään.

      Poista
  3. Takki näyttää tosi kivalta kultanappeineen. Mäkin olen miettinyt Mangon villakangastakin tilausta, mutta pelkään vähän juuri niiden "keveyttä" ja sitä, että niihin tule sitten ryppyjä helposti. Mutta voisihan sellainen olla kivaa vaihtelua nollakelin ja silloin tällöin takkina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena ! Tilaa ihmeessä,omani oli edullinen ja kangas on todella napakan tuntuista.Mutta villaa on vain 14 % ja loput puuvillaa, joten ei tämä talvitakki ole.Ostin takin oikeastaan välikausi takiksi, jottei tarvi trenssin ja bleisereiden kanssa villapaitoja käyttää.Sanoisin että oman takkini käyttö lämpötila +10 - 0.

      Poista
  4. Hihi, monta takkia tarvitsee, samoin toooosi monta paria kenkiä! ; ) Tosi nätti asu, me likey!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka ! Joo niitä kenkiä varmaan vielä enemmän ... ;)

      Poista
  5. Näissä ilmasto-olosuhteissa asuminen tulee tosi kalliiksi, kun joka lähtöön pitää olla kuteita! Ja varsinkin noita takkeja, ja kenkiä, ja saappaita, kesävaatetta, talvivaatetta, siistiä vaatetta, ulkoiluvaatetta..huoh. Takit vievät vielä ihan älyttömästi tilaa, varsinkin toppikset.
    Zarassa on kyllä kauniita vaatteita ja hinta-laatu-suhde aika kohdillaan!
    Kaunis asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi ! Takkien säilytys on ihan hirveän tilaavievää.Mihin ihmeeseen sitä sulloo taas kaikki talvitakit kun kevät koittaa.
      Tykkään Zaran vaatteista ja shoppailen siellä usein tyttären kanssa.Viime aikoina olen kyllä miettinyt, että ehkä liikaakin.Pitäisi vaan rohkeasti kierrellä myös muissa kaupoissa esim. siellä Cos:ssa.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig