tiistai 19. toukokuuta 2020

SUMMER OUTFIT

fashion


Löysin viimein kauan etsimäni vekkihameen Monkista. Hame on luonnonvaalea beige ja midimittainen. Monet vekkihameet ovat olleet itselleni liian lyhyitä eli jääneet harmillisesti juuri siihen pohkeen paksuimmalla kohdalle, joka ei näytä kivalle. Tässä hameessa on myös vuori, joka onkin ehdoton juttu vaaleassa ja ohuessa materiaalissa.
Olen jo käyttänyt hametta lenkkareiden, collagepaidan ja villakangastakin kanssa, mikä on aika kiva yhdistelmä. Kesällä aion käyttää hametta matalien mustien kenkien, tennareiden tai sandaaleiden kanssa. Valkoinen t-paita raikastaa kivasti asun. Romattisemman lookin saa yhdistämällä hameeseen pitsipaidan ja korkeat sandaalit.
Kuvissa näkyvät kultaiset korvikset ovat muuten yli kymmenen vuotta vanhat. Ne löytyivät kuopuksen kätköistä. Kymmenen vuotta sitten käytin noita korviksia tosi paljon ja usein niiden kanssa ranteessa oli koruröykkiö. Viime aikoina olen nähnyt instassa useilla vaikuttajilla koruröykkiöitä ranteessa. Se näyttää taas kivalta.
Ensi viikoksi onkin luvattu hieman lämpimämpiä ilmoja ja siitä olen tietysti iloinen, koska itselläni alkaa kesäloma. No, ehkä en nyt ihan kuvien asuun vileä silloin pukeudu, mutta toivottavasti saan viettää lomaani ilman villakangastakkia. 


Tunnelmallista tiistaita !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig