torstai 28. toukokuuta 2020

PUISTORETKELLÄ

muoti
Parasta lomassa on aikatauluttomuus ja vapaus tehdä asioita yllättäen. Tälläinen päivä oli tiistai, jolloin päädyin yllättäen puistoretkelle ja piknikille. Oli ihanaa vain istua puiston penkillä ja syödä take away lounasta auringonpaisteesta nauttien. Näitä hetkiä on kiva muistella sitten talvella lumen ja tuulen tuivertaessa.


Luontokin on nyt kauneimmillaan jopa täällä Helsingissä. Ei tarvitse edes lähteä metsäretkelle, vaan vihreydestä voi nauttia mukavasti ja helposti kaikssa kaupungin puistoissa ja viheralueilla. Ihan joka päiväisellä reitillä kannattaa nyt pitää aistit valppaina ja nauttia väreistä, äänistä ja tuoksuista. 


Olen iloinnut tällä viikolla myös lämmöstä, joka mahdollistaa vihdoin kevyemmän pukeutumisen. Bleiseri ja midimittainen hame yhdessä t-pidan sekä lenkkareiden ja paljaiden säärten kanssa on ollut viikon teemana. Super helppoa ja kevyttä. Hyvänä puolena vielä se, että lenkkareilla jaksaa kävellä pitkään ja kevyen bleiserin voi tarvittaessa laittaa kassiin. Tunnelmallista torstai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig