torstai 22. maaliskuuta 2018

WHAT I WORE

winter fashion

samuji, zara, agnes cecilia,


Talvisesta asusta huolimatta minusta näissä kuvissa on jotain keväistä, ehkä se on tuo valo ? Tyttären kanssa käytiin kahvilla ja lopuksi tehtiin pieni kävelylenkki napsien kuvia. Usein tälläiset ihan ohimennen otetut kuvat onnistuvat parhaiten, löytyy kiva tausta ja kun kuvattava ( eli minä ) ei yhtään jännitä niin kuvista tulee kivoja. 


fashion

streetfashion


Päivä oli aika viileä, joten yllä oli parkatakin lisäksi vielä paksu neule. Kohta onneksi päästään käyttämään keväisempiä asuja ihan oikeasti, itse olen jo ihan kyllästynyt neuleisiin, paksuihin tuulenpitäviin takkeihin, pipoihin ja mukaviin lämpöisiin kenkiin. Eilen töistä kotiin tullessa monella oli vileä talvitamineet, mutta muutamalla aika keväiset asut. Helsingin kaduilla näkee jo monella lenkkareita ja tennareita. Ja niitä vyölaukkujakin vilahtelee kivasti. Need one.


fashion

helsinki


Parka coat M51 // pants KappAhl * // oversize knit Zara // bag Agnes Cecilia * // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * // beanie Samuiji // ankle boots ECCO * //  wool socks H&M




ellos

parka cota, side striped pants, beanie, sunnies


Tällä hetkellä olen aivan totaalisen ihastunut tuohon blogin kautta saamaani Agnes Cecilian * mustaan nahkalaukkuun, sinne mahtuu yllättäen jopa silmälasikoteloni yhdessä lompakon kanssa. Laukun yksinkertainen eleettömyys sopii täydellisesti asuun kuin asuun. Niin ja laukku on tosiaan laadukasta nahkaa. 

No, mutta toivottavasti kohta päästään jo keväisempiin asukuviin. Tuntuu hieman puuduttavalta kuvailla ja postailla näitä talvitamineita, kun kaupat jo notkuvat ihania kevätuutuuksia. Suomen säät nyt vaan ei ole muotibloggareita suosivia. Tunnelmallista torstaita !



* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä



Share:

6 kommenttia

  1. Moi,

    itse just eilen sanoin töissä, että musta tuntuu, että olen käyttänyt kohta kahtia eri kenkiä puoli vuotta. Toisilla pysyy paremmin pystyssä ja toiset on lämpimimmät mitä omista. Vaikka olen ehdottomasti neule-ihminen niin nyt alkaa tulla jo neule OD!

    Kevät tule jo!! ;)

    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin ollut kahdet talvikengät käytössä puoli vuotta, voi apua ;) Laiskuuden ja mukavuudenhalun vuoksi, ei halua palella. Niin ihania kuin neuleet ovatkin, alkavat ne vähän jo kyllästyttää.

      Kyllä se kevät on tuloillaan :)

      Poista
  2. Hyvät kuvat ja tyylikäs nainen siellä!
    Kivan värinen tuo takki.
    Täälläkin jo kyllästyttää paksun talvitakin pito, mutta varsinkin aamut ovat vielä niin kylmiä, että lämmintä on oltava päällä.

    Mukavia loppuviikon päiviä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3

      Aamut ja ja illat ovat täälläkin vieleä tosi kylmiä, lämmin pukeutuminen on tarpeen.

      Kiitos samoin sinulle <3

      Poista
  3. Siis mä rakastan sun tyyliä! Varmasti siksi, että se on niin lähellä sydäntäni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos samoin Reetta <3 Meillä on aika samanlainen tyyli :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig