sunnuntai 21. tammikuuta 2018

HELLO WINTER




Parasta postata nämä talviset kuvat ennenkuin lumi taas sulaa. En tiedä uskoako vai ei, mutta Helsinkiin on luvattu plusskelejä taas ensi viikon loppupuolelle. Perjantain vapaalla tosiaan kävin kuvailemassa lumisia maisemia ihan vaan kodin lähistöllä olevassa puistossa. Olisi ollut kiva lähteä vahän kauemmaksikin, nyt vain ei ehtinyt. Jos lumi taasen sulaa saattavat nämä kuvat jäädä talven ainoiksi. Aika kamalaa.








Down jacket KappAhl * // cashmere knit Mosh Mos * // jeans Black Swan Fashion * // beanie Zara // ankle boots ECCO * // wool scarf Tie Rack









Lisäsin untuvatakkiin sen mukana tulleen karvakauluksen, se tuntui sopivan talviseen säähän. Vaaleanpunainen villahuivi on ostettu vuosia sitten lentokentältä, se on säilynyt uudenveroisena. Yleensä se on minulla mukana kassissa ja käytän sitä sisällä hartioilla, jos joudun oleskelemaan tiloissa, joissa on ilmastointi kylmällä. Inhoan vetoa ja hartiani tulevat helposti kipeiksi kylmästä ja vedosta. Suloista sunnuntai-iltaa !


* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

  1. Tutun näköiset maisemat. On kyllä ihanaa, kun olemme saaneet lunta. Juuri katselin sääennustetta ja loppuviikoksi luvataan vesisadetta. Harmi, mutta nautitaan siihen saakka lumimaisemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taitaa olla ;) No, nyt alkaa jo lumi sulaa, saa nähdä miten paljon sitä jää jäljelle.

      Poista
  2. Upeat kuvat ! Neule on ihanan keväinen kaikein lumen keskellä :)

    Kivaa viikkoa !

    - Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Harmi ettei lumesta ole paljon jäljellä.

      Kiitos samoin !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig