tiistai 17. lokakuuta 2017

KOTIJUTTUJAPitkästä aikaa innostuin tekemään sisustuspostausta, sain nimittäin blogin kautta ihania Mayn tuotteita. Mayn on kotimainen brändi, jonka tuotteisiin kuuluu Mayn sisustuskorit ja monille jo tutut Musta5101 tiskaussetti. Tuotteet on suunniteltu ja tehty Suomessa. 
Itse aina hermostun kaupassa, jos en löydä mieleistä tiskiharjaa, en vaan voi ostaa jotain kamalan väristä harjaa ja niin usein valitsen valkoisen. Mustiin en ole kaupoissa törmännyt, jotan olin super iloinen saatuani musta5101 astiaharjan. Harja on valmistettu kierrätys/ylijäämämateriaalista ja sen voi pestä astianpesukoneessa puhtaaksi rasvajäämistä. Ihan loistavaa. musta5101 keittiörätti on bambua ja polyesteria ja sen voi pestä koneessa 60 asteessa. 
Mayn koreja on kolmea eri kokoa ja niitä saa sekä mustina että valkoisina. Korkki-alustaa voi käyttää joko korin kantena tai pannunalusena. Yleensä en nosta kattilaa ruokapöytään, mutta tuo Mayn korkki-alusta on niin kaunis, että se pääsi sunnuntaina lounaspöytää koristamaan.
Sain paketissa myös musta5101 keittiösuihketta, joka tuoksuu mustikalle ja on valmistettu biohajoavista aineosista. Tuote on hellävarainen ja sopii kaikille keittiön pinnoille. musta5101 käsitiskiaine on hellävarainen iholle ja tuoksuu myöskin mustikalle. Inhoan monissa pesu-aineissa olevaa voimakasta ja kitkerää tuoksua, näissä sitä ei tietenkään ole. Uusien keittiötuotteiden myötä innostuin myös siivoamaan keittiössä, puhdistin pintoja ja karsin tavaroita.

Mayn koreja saa tosiaan kolmessa eri koossa. Kokeilin tuota S kokoa sekä keittiössä että makuuhuoneessa. Keittiössä siinä voisi olla pesuaineet tai vaikkapa teekokoelma. Kori sopisi myös kylpyhuoneen tasolle päivittäin käytettävälle kosmetiikalle. Makuuhuoneessa koriin voi kerätä yöpöydällä ajelehtivat tavarat.
Isompi M koon kori pääsi meillä heti olohuoneeseen lehtikoriksi. Koriin on kätevä koota ne ympäriinsä ajelehtivat lehdet, joita ei vielä ole laitettu lehtikoteloihin. Tykkään että tuoreimmat tai muuten lukemista odottovat lehdet ovat helposti saatavilla, yleensä olen säilyttänyt niitä huolettomasti ikkunalaudalla, mutta korissa niitä on helpompi siirrellä siivouksen aikana.
Olen ihanan totaalisen ihastunut näihin Mayn suomalaisiin käytännöllisiin sisustustuotteisiin. Viime vuosina olen yrittänyt välttää koriste-esineiden hankintaa. Pidän kyllä kauniista tavaroista, mutta minusta niilläkin pitää olla joku funktio. Kotona on muutenkin paljon tavaraa, joten en kaipaa yhtään sellaista esinettä, millä ei ole muuta tarkoitusta kuin olla  koristeena, no julisteet/taulut poislukien tietysti. Sisustatteko te kotianne vain tarpeellisilla esineillä vai pääseekä joukkoon turhaakin tavaraa ? Tunnelmallista tiistaita !


 Mayn jälleenmyyjät löydät täältä.
* Tuotteet saatu blogin kautta
Share:

7 kommenttia

 1. Kauniita kuvia. Mistä näitä tuotteita voi tilata tai mitkä ovat jälleenmyyjiä? Kysyit sisustuksesta...Itse en pidä/tarvitse paljoa tavaroita joten kotimme on hyvin pelkistetty ja edelleen aion vähentää tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiiu ! Tuossa postausksesta löytyy niin linkit Mayn omille sivuille kuin jälleenmyyjiin, mutta Hesassa esim, Stockmann myy.

   Mulla ihan sama, yritän koko ajan vähentää tavaraa ja ostan vasta pitkän harkinnan jälkeen.

   Poista
 2. Kivoja kuvia Sara :) Kyllähän sitä yrittää koko ajan vähentää tavaroita mutta jotenkin niitä kulkeutuu taas kotiin jotain kautta. Kivaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   No se onkin ihmeellistä miten niitä tavaroita tulee lisää, vaikka kuinka yrittää vähentää ;)

   Poista
 3. Mayn korit ovat niin kivoja ja monikäyttöisiä :)

  VastaaPoista
 4. Mä keksin näille varmaan 1001 käyttötapaa ;)

  VastaaPoista
 5. Vinkki mustiin tiskiharjoihin: Ikeasta saa, eikä maksa montaa senttiä!! Mä haen niitä aina sieltä :D

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig