torstai 21. syyskuuta 2017

WHAT I WORE




Viime päivinä olen usein joko palellut tai ollut kuumissani, aina tuntuu olevan väärät vaatteet päällä. Kuvien asu oli yksi niistä, jossa oli vähän kuuma. Asun neule on Samujin ja aivan ihana, mutta kokonaan villaisena, hiukan liikaa näille ilmoille. Alunperin ostin neuleen käytettäväksi hameiden kanssa, mutta toimiihan tuo myös farkkujen parina. Tähän asuun pääsivät mukaan myös nuo hopeakengät, jotka tuovat muuten tavalliseen yhdistelmään vähän särmää.





Leather jacket Karl Lagerfeld // wool knit Samuji // jeans KappAhl * // bag Rebecca Minkoff // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * // silver shoes Ellos *







Tähän postaukseen oli ihan pakko laittaa tuo kuva Oliivipuusta. Minulla on pari vuotta sitten ostettu Oliivipuu kotona ja arvatkaa näyttääkö se enää tuolta ? Omani on kasvanut ihan miten sattuu, lehtiä ei ole noin tiheässä ja mikä merkillisintä se on myöskin ihan eri värinen, sellainen tummanvihreä. Mitä ihmettä sille oikein pitäsisi tehdä ? 




* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä
Share:

8 kommenttia

  1. Ihanat kengät ja kaunis sinä!
    Iik! Mä jouduin jo laittamaan sukat jalkaan, kun sairastuin todenteolla. Kauniimpaa olisi kävellä ilman sukkia kengissä, mutta terveys nyt tällä hetkellä ennen kaikkea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen <3 Kengät on ehkä vähän turhankin makeet ;)

      Nyt on paljon flunssaa liikkeellä, toivottavasti voit jo paremmin.

      Poista
  2. Ihanat blingikengät! Olet sentään onnistunut pitämään oliivipuun jo pari vuotta hengissä, hyvä sinä! Vuosi sitten ostamani ei selvinnyt talven yli. Tänä keväänä ostin uuden, saa nähdä, miten sen käy. Ihanaa viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeellisesti se on vielä hengissä ;) Talvella paljon valoa ( ikkunalaudalla ) ja vähän vettä. Ehkä mun pitäis myös suihkuttaa ja lannoittaa ?

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  3. Todella makeat kengät✌️Olet aina niin tyylikäs🤗

    VastaaPoista
  4. Nuo kengät <3 <3 <3 Oon hehkuttanu niitä aikaisemminkin ja sapettaa, kun niitä ei ollu aikanaa mun lapioon 42 koossa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne kyllä on <3 Voi harmi, tylsää ettei niitä ollut omassa koossasi.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig