tiistai 8. elokuuta 2017

RUFFLE DRESS
Linen ruffle dress Zara // sneakers Adidas // bag Rebecca Minkoff // sunnies Furla * // t-shirt H&M Vähän nolo juttu, mutta kuvien mekon ostin toissa kesänä alennusmyynnistä ja nyt vasta se päätyi päälle. Syynä on ollut mekon avonaisuus ja nyt vasta keksin pukea sen alle t-paidan. Usean kerran olen tietysti miettinyt mekon myymistä kirpparilla, tyhmä heräte ostos, joka nyt onneksi pääsi käyttöön. Ja tykkäsin asusta hurjasti. Mekko on Zarasta ( siellä itselleni aina eniten käy näitä ostos mokia ) ja pellavaa. Erityisen ihastunut olen tuohon kietaisumalliin ja röyhelöön. Tennareiden kanssa edes ne eivät tuntuneet liian romattiselta omaan tyyliin.

Ihan huippua, että saimme auringon ja lämmön takaisin. Eilen illalla kävin puistossa lenkillä ja joka paikassa oli isoja vesilätäköitä, niitä piti sitten juostessa kierrellä. Tänään kävimme kuopuksen kanssa kaupungilla tekemässä pari ostosta koulua varten. Apua, mun pieni tyttö menee lukioon. Vähän haikeaa, kun nyt sitten ei ole pieniä enää. Toisaalta hirveän helpottavaa, toivottavasti en ripustaudu lapsiini, vaan osaan päästää irti. Tunnelmallista tiistai-iltaa !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä / Adlinks

Share:

4 kommenttia

 1. Voi miten kiva mekko - tykkään hurjasti ja juuri tuon valkoisen teepparin ja tossujen kanssa. Röyhelöitäkään ei ole liikaa minun makuuni;)
  Ihanaa elokuuta ja toivottavasti aurinkoista sellaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minustakin mekko on kiva juuri näin asustettuna.

   Kiitos samoin Lady <3

   Poista
 2. Kiva, maltillinen röyhelö, joka ei siten ole liian huomioita herättävä. Käytän itsekin usein toppeja tai t-paitoja liian avonaisten kaula-aukkojen pelastajina. Kätevä tapa. Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sopivasti röyhelöä, tuntisin oloni oudoksi, jos niitä olisi enemmän ;)

   Topit pelastaa monta asua, t-paitaa mekon kanssa en sen sijaan ole käyttänyt. Kiva tämkin.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig