sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

D E T A I L SHui kauhistus miten kylmältä ulkona tuntui tänään, niinpä yllä olleesta nahkatakista huolimatta palelin. Asuna oli tietysti mustaa, mutta yksityiskohdat kesäisen oranssia. BeckSöndergaardilta saatua laukkua käytän usein kun käyn ostoksilla ja työlaukkua se on myös käytännöllinen. Mustaa laukkua piristää kivasti oranssi sisus ja oranssia oli myös kynsissä sekä ranteessa. Kynsilakka on Lumenen ja muistaakseni viime kesän väri. Sävyllä on kaunis nimi 50 Kesä tuoksuu. Viime viikolla kävin yhtenä iltana kaupassa sateen jälkeen ja kukkien, ruohon ja puiden tuoksu oli suorastaan tukahduttavan huumaava. Ihana kesä on täällä. Suloista sunnuntain jatkoa !


Share:

4 kommenttia

 1. Tänään keli on ollut ihmeellinen. Välillä tosi kylmä ja sitten taas melkein liian lämmin. Toivottavasti tämä ei ole nyt loppukesän ilmentymä. Ihana ja reipas päivä kuitenkin ollut. Mahtavaa tulevaa viikkoa Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen kesä ;) Mutta toivotaan ettei ole koko kesä tälläinen.

   Kivaa loppuviikkoa sinulle !

   Poista
 2. Nahkatakki on ihan superkätevä ja sopii hyvin kesälläkin mustien kumppaniksi. Toi viime kesän lakkasävy kynsillä taitaa olla mun suunnittelemani ;o)) Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkatakki on ihan must, en tulis toimeen ilman sitä. Oi miten kiva kuulla, tykkään tosta väristä todella paljon, vaikka ensin ajattelin sen olevan liian oranssi, ei todellakaan ole, vaan just perfect for summer <3

   Kiitos samoin sinulle Maarit !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig