torstai 17. maaliskuuta 2016

ZARA onlinestore Suomessa


Tänään oikeastaan piti postata ihan jotain muuta, mutta kun törmäsin tähän huippu-uutiseen netissä, en voinut olla jakamatta sitä kanssanne. Muutaman päivän ajan olen yrittänyt puhelimella käydä katsomassa ZARAN uutuuksia heidän sovelluksensa kautta, mutta se ei ole toiminut. Tänään sovellut sitten näytti tekstiä, että nettikauppa aukeaisi myös Suomeen, joten nyt ZARA toimittaa vihdoin ja viimein verkkokaupastaan myös Suomeen. Tätä ovat odottaneet ne joiden kotipaikkakunnalla ei ole ZARAn liikettä, sekä me jotka olemme kyllästyneet siihen ettei liikkeistä löydä koskaan niitä tuotteita, joita on netissä ihastellut. Toimituskulut ovat 4,95 euroa tai vaihtoehtoisesti tuotteita voi tilata myös liikkeeseen, jolloin toimituskuluja ei tule. Aika huippua, eikö ? Joten ei muuta kuin Happy shopping !
Share:

4 kommenttia

 1. Jep - tätä on odotettu! Ja samoin toimittavat Suomeen kuulemma myös muutkin Inditexin brändit eli Massimo Dutti, Berska ja kumppanit :) Jos eivät kaikki nyt heti, niin ainakin kuulemma pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Massimo Duttin toimitukset Suomeen olisi kiva juttu, heillä on paljon ihania juttuja.

   Poista
 2. Tämä on kyllä niin huippu-uutinen! Olen ihan varma, että Zaran nettikauppa (ja Msssimo Dutti!!) pääsee ahkeraan käyttöön - siitäkin huolimatta, että eihän tuohon Zaran myymälään pitkä matka ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ;) Löysin heti nettikaupasta sellaisia juttuja, joita en ole liikkeestä löytänyt ja esim. kengissä oli hienosti kokoja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig