sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

S U N N U N T A I N A


Sunnuntaina oikea bloggari käy brunssilla, eikö ? Mielikuvissamme bloggarin elämä on jotenkin erilaista: blogitilaisuuksia, asukuvien ottoa ja postausten kirjoittelua päivät pitkät. Viikonloppuisin bloggarit piipahtavat viikonloppumatkoilla ja nauttivat aamiaisia brussilla tai ainakin sängyssä samalla somettaen. Kaikkea tätäkin, ainakin joskus, mutta useinmiten ihan sitä tavallista arkea, johon kuuluu työ, perhe ja muut velvollisuudet. Ja niitä tylsiä kotitöitä tekevät bloggaritkin. 
Viime viikonloppuna kuitenkin käytiin aamiaisella kuopuksen kanssa Cafe Engelissä ja otettiin samalla asukuvia. Ihan niinkuin ne oikeat bloggarit. Cafe Engelissä ei ole siis brussia tarjolla, vaan erilaisia aamiaisia, joihin kuuluu aina kahvi tai tee ja valinnan mukaan erilainen leipä, juustoa, vihanneksia ja hedelmiä, mysliä ja mehua. Ihan riittävästi kaikkea ja tunnelma paikassa on aina aika kansainvälinen, johtuen sijainnista.
Tänä sunnuntaina, kun aurinko paistaa olen käynyt lenkillä, samoin kuin eilen. Aurinko on todella kirkas ja valoa tuntuu tunkevan aurinkolasienkin läpi suoraan silmiin. Lenkkeilyn lisksi olen käynyt farkkupinoa läpi, miettinyt mitkä ovat hyvät sellaisenaan ja tuunannutkin jo parit kevättä varten. Niin ja tietysti ottanut valokuvia blogia varten. Muuten tämä päivä kuluu ihan niitä tavallisia kotitöitä tehden. Mitä sinulle kuuluu tänään ? Suloista sunnuntaita !
 
Share:

6 kommenttia

 1. Tämä bloggaaja on ottanut tavaksi viettää viikonloppuja kotiinsa hautautuen, jos se vaan on milloinkin mahdollista. Muutenkin olen vähentänyt tämän vuoden puolella tilaisuuksiessa käymistä. Mietin nykyään vähän tarkempaa, että mihin menen ja mihin en. Jotenkin on vaan pakko yrittää aikatauluttaa elämäänsä enemmän. Kaikkeen en edes minä ehdi :) Hyvää alkavaa viikkoa Sara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta ettei joka paikkaan ehdi mennä, se lepokin on tärkeää, ainakin itselleni. Viikonloput on hyvä pyhittää myös läheisille, sitten taas jaksaa :)

   Kivaa viikonlopun jatkoa !

   Poista
 2. Ihanalta näyttää ja välillä harrastan ystävän kanssa brunsseja, mutta en blogimielessä. :) Juu arkea arkea vain. Ihanaa sunnuntaita, nyt on aurinko hellinyt ja kevät tulee kohisten. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me syödään koskus brunsseja myös kotina lasten kanssa, mutten ehdi niitä kuvailemaan ;) Arkikin on kivaa ja ne kotityöt ;)

   Poista
 3. Verkkarit ja villasukat jalassa, hiukset ponnarilla vietän sunnuntait. Usein metsässä tuntikausia koirien kanssa seikkaillen. Mun luksukseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä ja on todellakin luksusta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig