perjantai 3. heinäkuuta 2015

Weleda Foot Balm


Upea helle hellii meitä nyt vihdoin. Helteellä voi kuitenkin käydä niin, että olo on hieman tukala, joten muistakaahan juoda tarpeeksi vettä. Veden ja hatun lisäksi helteellä on tarpeen viilentävä voide jaloille. Oma suosikkini on WELEDAn hoitava ja ravitseva jalkavoide, joka sisältää eteerisiä öljyjä laventelista, rosmariinista ja appelsiinista. Tätä voidetta voi tietenkin käyttää väsyneille ja karheille jaloille muulloinkin kuin helteellä. Weledan tuotteet on valmistettu biodynaamisista ja ekologisista aineosista ja lisäksi he tukevat Fair Trade-sopimuksilla köyhiä viljelijöitä ympäri maailman. Mitkä ovat sinun niksisi selvitä helteestä ?
Aurinkoista viikonloppua kaikille ihanille !
Share:

4 kommenttia

 1. Helteellä tulee olla Sipoossa mökillä meren rannalla ja pulikoida ahkeraan, muutoin ei kestä. Mutta niinpä olen tämän päivän suursiivonnut tyttären huonetta ja siivousta auttoi tuuletin. ;) Huomenna ehkä mökille päiväksi... Uuh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rannalle onkin aina vähän viikeämpää.
   Auts, sulla olikin aika urakka. Toivottavasti ehdit jo mökille ?

   Poista
 2. Helteellä nautitaan lämmöstä sanon minä. Talvella tuppaan palelelaan koko ajan niin keho innostuu kesällä kun saa sitä lämpöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöä ei voi olla liikaa, ainakaan Suomessa ;) Hih, mäkin palelem talvella koko ajan.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig