torstai 29. toukokuuta 2014

What i wore

idkuva


Tätä asua olen käyttänyt monen monta kertaa. Viime viikollakin kun oli melko lämmin mutta sateinen päivä. Jos ulkona on viileämpää vaihdan teepparin neuleeseen tai collariin. Keep it simple. Tämä on ollut muutenkin viime aikoina ohjeenani pukeutumisessa ja toimiin ainakin omalla kohdallani erittäin hyvin. En todellakaan ole mikään asuste pukeutuja ja helpointa itselleni onkin kun jätän kaikki asusteet kotiin. Tietysti kylmällä ilmalla on pakko käyttää hattua, kaulahuivia ja käsineitä. Nyt kuitenkin haluan unohtaa ne ja toivotaan että pian taas saamme nauttia kesäisistä ilmoista. Tunnelmallista torstaita teille kaikille ! Iso kiitos ja virtuaalinen hali eräälle lukijalleni, joka blogini sähköpostin kautta jätti minulle kauniin ja innostavan kommentin. You've made my day.


 T-shirt T Alexander Wang // jeans Acne Studios Skin 5 Used Black // leather loafers H&M // trench coat Tiger of Sweden // bag Alexander Wang // sunnies Ray Ban* Adlinks / Mainoslinkkejä


Share:

8 kommenttia

 1. Kaunis kokonaisuus. Nuo kengät ovat kauniit, vaan niin on koko kokonaisuuskin. Yksinkertaisen tyylikkään kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia :) Noista kengistä on tullut yhdet käytetyimmistä ja en olisi ikinä uskonut kuinka hyvälaatuiset ne ovat.

   Poista
 2. Taas kerran tyylikäs kokonaisuus - ja kyllä, tuo simppeliys iskee minuun. Mutta sekin vaatii tyylitaitoa ja sitä sinulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas ihanasta kommentistasi. Onhan tässä ollut aikaa harjoitella :D

   Poista
 3. Mustavalkoiset asut ovat suosikkejani, mutta ne eivat ole helppoja ettei liippaa liian lahelta tarjoilija-lookkia :-). Sinulla nama onnistuvat loistavasti. Kadehdin myos kykyasi nayttaa noin huolettoman tyylikkaalta tuossa valkoisessa trenssissa! Minulla on ollut kaapissa yksi valkoinen takki ja naytin aina ihan laakarilta vastaanottokaynnilla se paalla. En sitten kovin usein sita kayttanyt :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta, tarjoilija-look voi tulla helposti. Kiitos kaunis ihanista sanoistasi. Voisiko juju olla siinä ettei oma takkini ole ihan vitivalkoinen ? Farkut kyllä ainakin rikkoo vähän tuota kääkäri vaikutelmaa :D

   Poista
 4. Kaunis ja ajaton kokonaisuus! Tuo laukku on kyllä niin ihana :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Laukku on ollut hyvä ostos, aina välillä annan sen levätä mutta nyt viime aikoina siitä on tullut taas uudelleen lempparini. On aika rento verrattuna muihin laukkuihini.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig