keskiviikko 5. joulukuuta 2018

VUODEN 2018 ASUJA 2/3

kesämekko


Tälläisenä sateisena ja pimeänä päivänä on ihana palata viime kesän asuihin. Alkuvuoden asut löytyvät tästä postauksesta . Kevät oli ihan mahtava, lämpöä ja aurinkoa riitti melkeimpä joka päivälle ja itse siirryin kesä-asuihin monen muun lailla jo toukokuussa. Kuvan kukallinen mekko olikin koko kesän suosikki ja ehken käytetyin vaate myös. Muistan käyttäneeni sitä päivästä toiseen, sillä tämä mekko kuivui parvekkeella hetkessä, eikä sitä tarvitse edes silittää. 


summer outfit

summer outfit


Viime kesänä innostuin myös puvuista. Näitä kesäisiä pukuja minulla on vaatekaapissani kaksi, Zaran pellavainen sinivalkoraidallinen ja KappAhlin hennon vaaleanpunainen. Molemmissa on kapeat vajaamittaiset housut, omat suosikkini vuodesta toiseen. Itse käytin pukujani varsin rennosti tennareiden ja teeppareiden  kanssa, mutta puvun saa helposti astetta juhlavammaksi vaihtamalla kenkiä ja paitaa. 


kesämekko

white shirt

muoti


Kolmen ylläolevan asun yhteinen juttu on se, että niissä kaikissa on jokin jo vuosia vanha vaate. Kesävatteissa minulla on paljon tälläisiä vuodesta toiseen käytteetyjä vaatteita, kuten kuvien pellavamekko ja pellavahousut. Pellava on ajaton, kaunis ja viileaä materiaali kesään, joka myös kestää. Ja kun vaatteen malli on klassinen ja ajaton voi niitä hyvin käyttää vuodesta toiseen.


kesä muoti

syys muoti


Tänä vuonna olen myös ihastunut kimonoihin, joita minulla on kaksi. Molemmant ovat KappAhlin Limited Edition mallistoista, toinen kevään ja toinen syksyn. Tuo sinisävyinen on oma lempparini ja riippuu tälläkin hetkellä makuuhuoneen komeron ovessa ihan vaan siksi, että se on niin kaunis. Sitä käytän usein farkkujen kanssa, vaikka kuvassa se onkin koko mustan asun seurana. Harmi vain, että kimonon käyttö aika on Suomessa niin lyhyt.


syysasu

syysasu


Loppukesästä palasin mustiin asuihin. Vaatekaapistani löytynyt vuosia vanha hieman ylisuuri bleiseri tuntui taas ajankohtaiselta ja pääsi mukaan moniin asuinhin. Käytin sitä usein myös postauksen ensimmäisen kuvan kukallisen mekon kanssa. Oma suosikkini on näistä kaikista asuista tuo viimeinen, sillä muistan viihtyneeni siinä todella hyvin. Asu oli mukava ja jotenkin eniten omaa tyyliäni. Lisäksi asusta oteteut kuvat olivat todella onnistuneita, ja bloggarille sillä on iso merkitys. 

Kesän laukut olivat joko pikkulaukkuja tai korikasseja. Kenkinä usein valkoiset Adidaksen lenkkarit tai vaaleanpunaiset loaferit, joskus sandaalit. Aurinkolaseja vaihtelin asujen mukaan, mutta suosikit olivat pyöreät ja suuret. 

Katsotaan mitä ensi kesä tuo tullessaan, sillä vaikka oma tyyli säilyy on sitä kiva päivittää trendikkääksi pienillä jutuilla. Pieniä paloja ensi kesän muodista olen nähnyt pressipäivillä ja omat suosikit olivat kukalliset mekot ja skarpit housupuvut. Mikä viime kesän asuistani on sinun suosikkisi ? Kivaa keskiviikoa kaikille !


Share:

4 kommenttia

  1. Kukkamekko menee ykköseksi, ihastelin sitä pitkin kesää ylläsi :)

    - Katja

    VastaaPoista
  2. Vaaleanpunainen kukkamekko on sievä. Kaunis kuosi ja värit sekä mukava malli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli on ihan loistava, mekkohan näyttää kietaisumekolta sitä kuitenkaan olematta. Minusta mekoissa ja varsinkin kesämekoissa, joiden kanssa ei käytetä takkia, on tärkeää ettei tarvitse miettiä miten vaate pysyy päällä tai näkyykö läpi jne.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig