keskiviikko 26. syyskuuta 2018

RAITAHAMEESSA

muoti

fashion


Kun kevällä sain tämän raidallisen KappAhlin Limited Editionin hameen, oli ensimmäin mielikuva hameesta neuleen ja nilkkureidn kanssa. Kevät oli kuitenkin niin lämmin, että idea jäi silloin kokeilematta ja siirtyi tänne syksyyn. Maanantai juuri ja juuri tarkenin kevyen neuleen ja bleiserin yhdistelmällä, nyt pitäisi jo valita paksumpi takki. Hameessahan on tosiaan vuori, joten se ei ole kylmä viileilläkään ilmoilla, itse asiassa vuoren takia en voinut hametta kesä kuumalla juurikaan käyttää. 


fashion

muoti


Blazer In Wear // striped skirt KappAhl Limited Edition * // wool and cotton knit Nanso * // leather bag Agnes Cecilia by Ellos * //  leather ankle boots Zara // tights Wolford * // watch Cluse * // necklace Snö of Sweden




muoti

fashion


Ulkona on kylmennyt ihan hurjasti ja nyt viimeistään täytyy alkaa miettimään asuja villapaitojen ympärille. Kesällä aloittamani neule on melkein valmis ja toivottavasti saan siitä pian myös asukuvia tänne blogiin. Olisikohan nyt jo aika sytyttää tuoksukynttilöitä ? Itse en ole vielä ehtinyt, mutta kuopus on niitä jo laittanut omaan huoneeseensa. Oletko jo ihan syystunnelmissa vai haikailetko vielä kesän kuumia päiviä ? Kivaa keskiviikkoa kaikille ! 


* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä

Share:

8 kommenttia

  1. Todella kaunis asu!
    Ja hame on niin raikas muuten mustassa kokonaisuudessa. Kiva tuo hillitty frillakin edessä, se tuo eloa ja liikettä hameeseen.
    Iloa loppuviikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit :) Tuo frilla onkin hauska juuri liikkuessa ;) Mä en yleensä välitä mistään kovin röyhelöisestä, mutta hameen graafinen kuvionti poistaa tästä kaiken yltiöromanttisuuden.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. Ja taas niin tyylikäs, tykkään <3

    Ja ihana koru.

    VastaaPoista
  3. Aivan upea asu jälleen kerran! Minä haikailen vielä kesää ja helteitä. -MaaritL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit :) Sateisina ja tuulisina päivinä minäkin kaipaan kesän lämpöä ;)

      Poista
  4. Tyylikäshän sä olet! Asian vierestä, mutta sullahan on hurjasti kasvanut hiukset. Oi oi, odotan näkeväni tuon neuleen valmiina. Täällä on olisi parit langat odottamassa, mutta en osaa päättää, mitä alan niistä tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :) Itsekin hämmästelen hiusten kasvamista, arkisin pidän niitä usein kiinni ja menevät silloin aika voimakkaasti kiharoille. Pituuden huomaa parhaiten kun hiukset ovat joskus suorina, kuten näissä kuvissa.

      Mulla on jatkuvasti neulepaita ideoita, pikkuhiljaa niitä toteuttelen. Eiköhän se pian valmistu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig