lauantai 14. huhtikuuta 2018

W E E K E N D

VALO


Vihdoinkin viikonloppu. Kulunut viikko oli jotenkin tosi raskas ja kiireinen. Aurinkoisista päivistä huolimatta olen tuntenut itseni todella uupuneeksi ja se on melko harvinaista, sillä yleensä aurinko saa olon tuntumaan tehokkaalta. Ehkäpä on siis pienoista kevätväsymystä ilmassa ?


hoitovesi, hyaluronitiiviste


Joten ei mikään ihme, että tänä aamuna nukuin tavallista pidempään ja muutenkin tämä aamu on sujunut varsin laiskoissa merkeissä. Aamupuuron jälkeen join ison kupillisen kahvia ja virkistin itseäni verigreipillä netistä uutisia samalla lukien.

Kevät ihoa taasen olen virkistänyt Lumenen Valo sarjan hoitovedellä *, jota taputellaan iholle ennen muita hoitotuotteita sekä saman sarjan kirkastavalla ja siloittavalla hyaluronitiivisteellä *, joka niinikään levitetään iholle ennen seerumia ja kasvovoidetta. Molemmat loistavia tuotteita kirkastamaan ihoa talven jäljiltä. 


lumene, marimekko, iittala


Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu lepoa, siivousta ja kenties taidemuseo käynti. Ehkä ulkoilu ja unikin olisi paikallaan ? Normi siivouksen lisäksi aioin siivoilla tietokoneita, pöytäkoneelta kuvia ja läppäristä on tarkoitus poistella muita tarpeettomia sinne tallennettuja juttuja. En todellakaan rakasta hommaa, yhtä kurjaa kuin oikea siivouskin. Vaikka tietysti jälkeenpäin on molemmissa tyytyväinen tehtyyn työhön. Ulkona on muuten niin lämmintä, että voisi melkein pestä jo ikkunoita. Taitaa olla jo liikaa puuhaa yhdelle viikonlopulle ?

Vielä ehtii osallistua Ray-Ban Aviator aurinkolasejen arvontaan blogissani täällä ! Aurinkoista viikonloppua !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Noi Lumenen Glow-sarjan tuotteet on mun lemppareita ihonhoitotuotteista Lumenelta. Parhaita. :) Aurinkoista sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  2. Nämä ovat kyllä ihastuttaneet, itse tykkään myös muutamasta muusta tuotteesta, niistä myöhemmin lisää ;)

    Ihanaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig