lauantai 24. maaliskuuta 2018

SUN LIGHT

gant home, desenio, mayn

gant home, porter magazine


Rakastan auringonvalon säteitä, jotka kurkistavat sälekaihtimien takaa ja piirtävät kuvioita seinille. Meillä on ikkunat kolmeen eri suuntaan ja ne ovat varsin suuria, joten aurinkoisella ilmalla valoa riittää aamu varhaisesta iltamyöhään. Joskus kuvailen huvikseni auringonvalon kulkua kodissamme. On hauska seurata miten valo muuttuu ja kuinka se muuttaa tunnelmaa.


koti


Olohuoneen kirjahyllökön päälle on kiva laittaa erilaisia asetelmia, mutta aika usein sille vain unohtuu joitakin tavaroita, jotka sitten näyttävät kivoilta yhdessä. Keltainen ei todellakaan kuulu suosikkiväreihini, mutta kuinka kauniilta ja keväiseltä tuo keltainen kukka näyttää muuten melko yksivärisessä kohteessa. Maljakko on Gant Homen karahvi, ja siihen kuuluu myös kaunis lasinen kansi, mutta itse käytän karahvia useinmiten kukkamaljakkona.



flower power

mayn, gant home, desenio juliste


Eilen sattumalta katsoin Jillian and Justin, neliosaisen sarjan toisen osan. Kyse on sisustusuunnittelija Jillian Harrisin oman kodin remontista yhdessä hänen avopuolisonsa kanssa. Hän on tuttu sarjasta Remppa vai muutto ( Love it or List it, Vancouver ), joka on oma suosikkini kaikista sisustusohjelmista. Sarjan kolmas osa tulee ensi perjantaina, edelliset osat voi käydä katsomassa Katsomossa. Katsotko sisustusohjelmia ? Rentoa viikonloppua !


Share:

2 kommenttia

  1. Tuo keltainen on, etenkin auringonvalossa kylpiessään, todella kaunis ja ihana väripilkku muuten neutraalien sävyjen keskellä. Itselle kyllä auringonvalo toisinaan aiheuttaa myös ahdistusta, kun siivousta kaipaavat kohdat paljastuvat...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig