lauantai 28. tammikuuta 2017

HELLO WEEKENDEilen töiden jälkeen poikkesin kukkakaupassa, tulppaanien sijaan mukaan lähti kimppu eucalyptus oksia. Näitähän on näkynyt syksystä alkaen blogeissa ja instassa. Tykkään eucalyptuksien huumaavan ihanasta tuoksusta ja tuo hieman haalistunut vihreä väri lehdissä on ihana. Sopiva insta kuviin, jonne en halua kirkasta vihreää ollenkaan. Jos et muuten vielä seuraa blogiani instagramissa, niin voit tehdä sen nyt. Instaan laitan aina silloin tällöin kuvia ja snappejä, joita ei näy blogin puolella. Instagramissa löydät blogini @sarasblogi.

Toinen kuvissa näkyvä viikonloppuun liittyvä juttu on ihana EVOLVE Radiant Glow Mask. Kaikille ihotyypeille sopiva raakakaakaota ja kookosta sisältävä kirkastava kasvonaamio, joka elvyttää, pehmentää ja suojaa ihoa. Ja tässäkin aivan hurmaavan ihana tuoksu, suosittelen. Niin ja onhan tuo pakkauskin ihana ja kuvauksellinen. Mä olen ihan koukussa kauniisiin tuotepakkauksiin, jos ette ole sitä vielä huomannut. 

Sen lisäksi, että stailailen kotia eucalyptuksen oksilla ja istun raakakaakao naamassa aion myös käydä lenkillä, katsella telkkaria, pestä pyykkiä ja siivota. Noi kaksi viimeistä juttua ei ole omia lemppareita, mutta onneksi niiden vastapainoksi on huomenna jotain huippuhauskaa tiedossa. Siitä tulle varmasti snappiä instaan. Mitä teidän viikonloppuun kuuluu ? Rentoa viikonloppua !
* Evolve Radiant Glow Mask saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

  1. Noi eucalyptus oksat ovat ihanat! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig