lauantai 17. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 asuja 2/2




Toinen katsaus tämän vuoden asuihin on hieman pidempi kuin edellinen alkuvuoden asuja sisältävä postaus. Blogia taaksepäin selatessa tajausin pari asiaa kulunnelta vuodelta, asupostauksia on ollut paljon vähemmän kuin edellisinä vuosina ja vuoden toisen puoliskon asut oli itsestäni paljon hauskempia kuin alkuvuoden. Asukuvien vähyyteen on hyvin yksinkertainen syy, aina ei ole kuvaajaa paikalla, enkä enään juurikaan viitsi ottaa kuvia yksin. Niistä ei vaan tule niin kivoja.

Ylläolevien kuvien asut ovat siis molemmat heinäkuulta ja molemmissa viihdyin hyvin. Tuo French Connectionin raitamekko on ihanan pehmeää puuvillaa, mutta koska se on vartalonmyötäinen, tykkään käyttää sitä takin kanssa. Alemman kuvan asussa Black Swan Fashionin scuba-paita yhdessä Monkin bomberin ja midimittaisen hameen kanssa. Midimittaiset hameet ovatkin jo pitkään olleet suosikkejani, myös kesällä.





Elokuussa olen edelleen käyttänyt Black Swan Fashionin trenssiä ( olikohan tämä nyt sitten se vuoden käytetyin vaatekappale ? ) ja Monkin bomberia. Yläkuvassa vaaleat farkut, Birkenstockit ja pellavateeppari yhdessä trenssin kanssa. Sellanen simppeli perusasu, jossa viihdyn varmasti. Alemmassa kuvassa Black Swan Fashion leveät housut yhdessä Monkin bomberin, Benettonin silkkipuuvilla topin ja Cosin sandaalien kanssa. Nuo Cosin mattamustat saadaalit ovat ostos parin vuoden takaa ja ne on kuulkaa oikesti ihanat. Käytän niitä varmasti myös ensi kensänä.





Syyskuun se juttu oli ehdottomasti Lidlin kashmirneule ( ja on edelleen ). Käytin sitä oikeastaan kaiken kanssa. Yläkuvassa yhdessä Karl Lagerfeldin nahkatakin, KappAhlin mustien vetskari farkkujen ja Vagabondin nilkkureiden kanssa. Ihana asu !!! Alakuvassa vihreän maiharin, Zaran pitsireunaisen hameen ja nilkkureiden kanssa. Huiveja käytin vielä alkusyksystä, nyt olen pitkään ollut käyttämättä, syykin selviää postauksen lopusta.





Lokakuussa siirryin käyttämään pipoa. Kuvien pipo on ihan vaan H&M ja ostettu koska tykkään sen mallista. Itse en pipoista suostu kovin kallista hintaa maksamaan, en vaikka merkki olisi mikä. Yläkuvan asu on minusta hurjan kiva. Kokomusta on vaan jotenkin aina niin varma ja toimiva kokonaisuus. Kultanappinen takkin on Mangon, lyhytlahkaiset mustat farkut ikivanhat Guessin, neule se Lidlin kashmir. Siitä on todellakin tullut suosikkini. Alakuvan asussa toinen suosikki eli Black Swan Fashionin neulemekko yhdessä tummansinisen Marc by Marc Jacobsenin villakangastakin kanssa. Tämäkin asu oli mieleinen ja olen sitä käyttänyt useamman kerran, joskus vaan  vaihtanut takin mustaan maihariin.





Marraskuun molemmissa asuissa on uusi rakkauteni eli McQ Alexander McQueenin musta parka. Viimeisen kuukauden aikana olen varmaan kerran käyttänyt jotain muuta takkia. Yläkuvan asuna on Acnen neulemekko, jota käytän usein tunikana sekä Victoria Beckhamin farkut yhdessä Tiger of Swedenin nilkkureiden kanssa. Alakuvassa taas Black Swan Fashionin musta neulemekko ja väriläikkänä upean sininen Diane von Furstenbergin laukku. Molemmat neuleet ovat merinovillaa, joka on ihanan kevyt mutta lämmin materiaali talveen, eikä liian kuuma sisälläkään. 

Ai niin se kaulaliina juttu. Joskus katsellessani omia asukuvia, mietin että mikä toisissa kuvissa on jotenkin niin häiritsevää ? Lopulta tulin siihen tulokseen, että jos kuvassa näkyy asu, takki, pipo, kaulaliina, laukku ja vielä käsineet, on siinä vaan ihan liikaa kaikkea. Niin olen yrittänyt vähentää kuvien yksityiskohtia, eli joskus otan jotain pois kuvaushetkellä. Toinen kauluhuiviin liittyvä juttu on taas se, että uudessa parkassani on niin lämmin ja ylös nostettava kaulus, etten tarvitse kaulahuivia. Aika uskomatonta. Itselläni ei ole koskaan ennen ollut takkia, jonka kanssa ei tarvitse käyttää huivia talvisin.

Ensi vuonna olisi tarkoitus kuvata asujani taas hieman aktiivisemmin ja pari muutakin kivaa juttuja on suunnitteilla. Siitä myöhemmin lisää. Nyt viikonlopun ( sen viimeisen ennen joulua ) viettoon, toivottavasti ehdin taas tehdä kaikki tälle viikonlopulle suunnitellut jutut. Ihanaa viikonloppua kaikille ! Mikä näistä asuistani on sinun suosikkisi ?









Share:

8 kommenttia

  1. Tällaiset kuvakoosteet ovat aina kivoja! Minun suosikkini on ensimmäinen kuva.

    Olen jo jonkin aikaa tutkaillut juuri tuolaista raitamekkoa jossa raidat olisivat valkoisella pohjalla. Löysin French Connectionin sivuilta tämän https://www.frenchconnection.com/product/woman-collections-dresses/71gzg/tim-tim-scoop-neck-stripe-dress.htm Luuletko, että mekko on sama? Sinun mekossasi helma on täydellisen mittainen, kun taas linkkaamassani näyttää kovin lyhyeltä. Kuinka pitkät hihat sinun mekossasi on?

    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :) Minustakin asu on kiva.

      Mekko ei ole sama. Omassani on lyhyet hihat, leveämmät raidat ja tosiaan mekon pituus on eri. Omani ostin silloin kun Kluuvissa vielä oli French Connectionin oma liike.

      Poista
    2. Kiitos vastauksestasi :) Täytyy jatkaa kyttäilyä. Luulisi, että tämän tyylisiä kevättä kohden mentäessä ilmaantuisi eri liikkeisiin.

      Tiina

      Poista
    3. Raidat tulee yhtä varmasti kuin kevät ;)

      Poista
  2. Heinäkuun asut on suosikkejani :)

    -Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mäkin tykkään niistä. Taitaa olla kesän kaipuuta ;)

      Poista
  3. Toka vika on suosikki, sulle sopii mielettömän hyvin tuo sinisen sävy! Ja ihana parka! Mistä se löytyi? Mä ostin Lempeliuksen parkan, eikä sitä voi käyttää plussakeleillä, on niin lämmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen on kaunis väri, viihdyn kyllä siinä, täytyis muistaa käyttää tuota neuletta useammin. Löysin parkan netistä etsiessäni jotain ihan muuta ;)

      No sitten sinun takkisi on varmasti lämmin pakkasilla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig