lauantai 26. marraskuuta 2016

WHAT I WORE










Tänään oli mahtavan mukava päivä. Kävin nimittäin Silja Symphonyllä bloggareiden pikkujouluissa maistelemassa jouluruokia. Ruoka oli maittavaa ja seura mitä parhainta. Kun lisäksi Helsingissä paistoi aurinko ( mitä nyt välillä ripotteli sadetta ) oli päivä aika lailla täydellinen. Olen tietysti aina myös onnelinen, kun saan jonkun nappaamaan asukuvat. Nämä mielestäni todella kivat ja onnistuneet kuvat otti ihanainen Beauty of Life. Kiitos kuvista ja mukavasta seurasta. 

Päivän asuna tietysti mustaa. Aamulla olo oli työviikon jälkeen vähän nuutunut ja väsynyt ja siksi nappasin henkarilta luottomekkoni eli Black Swan Fashionin mustan neulemekon. Sen lisäksi, että mekko on mukava ja kaunis, niin se päällä voi myös syödä. Tärkeä valintakriteeri silloin kun on menossa syömään buffetista. Mekon parina Vagabondin nilkkurit, musta mummopipo ja maihari. Piristääkseni asua ( ja itseäni ) valitsin laukuksi sinisen Diane von Furstenbergin, johon mahtuu näppärästi myös kamera. Tosi käytännöllinen ja ihana asu mielestäni.

Lopun päivästä pyhitän niile normi lauantaijutuille eli siivoukselle, pyykiipesulle jne. sekä kuopukselle. Niin ja tietysti illalla katselen parit lemppariohjelmat telkkarista. Huomenna ehkä lenkkeilyä, lukemista ja ensi viikon valmistelua. Silloinkin on tiedossa pari kivaa blogitapahtumaa. Leppoisaa lauantain jatkoa !


Parka jacket McQ Alexander McQueen // wool dress Black Swan Fashion * // ankle boots Vagabond // beanie H&M // bag Diane von Furstenberg 

Photos Beauty of Life







* Saatu blogin kautta
** Mainoslinkkejä

Share:

6 kommenttia

  1. Kiitos itsellesi mukavasta seurasta. Toi kolmas kuva on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kivat kuvat 5 minuutisss ;) Mä tykkäsin eniten tosta jonka laitoin instaan.

      Poista
  2. Ihania kuvia ja sininen laukku on kiva piristysruiske. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vähän vaihtelua näihin tummiin asuihin ;)

      Mukavaa viikonloppua sinulle myös !

      Poista
  3. Ihanat kuvat ja upea olet sinäkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Bloggarit tietää miten kuvia otetaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig