tiistai 12. huhtikuuta 2016

WHAT I WORE


Cotton sweater, wide leg pants and trench coat Black Swan Fashion ( saatu ) // sneakers Nike // sunnies Ray-Ban // bag Diane von Fursternberg // wool scarf BeckSöndergaard ( saatu )

Sunnuntaina käväisin ostoksilla kuvien rennolla asulla. Kaikki vaatteet ovat tanskalaisen Black Swan Fashionin ja saatu blogin kautta. Itse olen ihastunut merkin vaatteisiin siksi, että ne ovat mukavia, rentoja ja hyvä laatuisia. Kestävät käyttöä ja pesua. Iso plussa tietysti siitä, että merkillä on pääosin mustia vaatteita. Collage pusero on muistaakseni toissa kevään mallistoa ja olen käyttänyt sitä todella paljon, mutta se on edelleen hyvässä kunnossa. Trenssi ja housut ovat tämän kevään mallistosta. Molemmista on jo tullut lemppareita. Housuja olen useinmiten käyttänyt rennosti lenkkareiden kanssa, mutta korkojen ja kivan topin kanssa ne voisi pukea myös vaikka juhlaan. Kannattaa tutustua merkin vaatteisiin, jos ne eivät ole jo tuttuja.
Kuvat ovat taas kuopuksen ottamia, niinkuin melkein aina. Minusta tuossa viimeisessä kuvassa on hauskaa, kun uusi moderni kaupunki heijastuu vanhan talon ikkunalaseista. Helsingissä tuntuu nyt olevan rakennusbuumi ja olisi kiva ehtiä sitäkin ikuistamaan. Vanhoissa taloissa on viehätystä, mutta tykkään myös modernista ja urbaanista kaupunkikuvasta. Kivaa ja aurinkoista loppuviikkoa !



Share:

14 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää! Ja kuopukselle terveisiä, hän ottaa hyviä kuvia :) Näissäkin on kivaa paitsi asu myös siihen erinomaisesti sopiva kuvauspaikka ja sommitelmat. Ja ihan mahtavat nuo heijastukset! Uuden ja vanhan liitto toimii usein erittäin hyvin. Yksi kaikkein ihanimmista sen ilmentymistä on esimerkiksi Turun kirjasto, joka on pakahduttava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3

      Ihan totta. Voi, kuinka haluaisin käydä Turussa ja kirjasto olisi myös mukava nähdä.

      Poista
  2. Moikka Sara :)

    Todella täydelliset kuvat! Tykkään näistä todella paljon. Asukokonaisuus on yksinkertaisen tyylikäs ja tanskalainen design vaan toimii aina.

    Aurinkoista viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3

      Mä niin tykkään näistä BSF vaatteista ja muutenkin kaikesta tanskalaisesta :)

      Poista
  3. Love your whole black look! simply beautiful!

    http://chicglamstyle.com

    VastaaPoista
  4. Ihana look. Toi sininen laukku täydentää mustaa asun.

    VastaaPoista
  5. Ihana DVF-laukku. Talvella tulee käytettyä mustia asusteita, mutta kesää kohden niissäkin saa olla väriä.

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihan totta, värikkäät asusteet sopiin mustiin ja kesällä myös valkoisiin asuihin.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  6. Aivan ihanan asu ja niin kauniin yksinkertainen! Sininen tuo särmää kokonaisuuteen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig