keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Keskiviikon kuulumisia


Keskiviikko on päivä, joka jakaa viikon. Kaksi päivää duunia takana ja kaksi vielä jäljellä ennen viikonloppua. Silloin kun tein töitä myös viikonloppuisin, ei viikonpäivillä ollut niin suurta merkitystä. Kuva on napattu työmatkalta. Minusta on ihanaa, että nykyisin kukkakaupat ja kahvilat levittäytyvät jalkakäytäville ja eivät ainoastaan kesäisin, vaan myös muina vuoden aikoina. Yritin myös saada tältä päivältä asukuvaa, ei vaan onnistunut. Sen sijaan kotimatkalla poikkesin muutamassa kaupassa, ihan vaan katselemassa. Bongasin kivan jakkaran, joka voisi olla mahdollinen yöpöytä ehdokas, näin aivan ihanat mustat nojatuolit ( joita en tosiaankaan tarvitse ), sovittelin hauskaa pipoa ja löysin parkan, joka voisi olla juuri se jota etsin tai sitten ei. Ihan kiva keskiviikko. Miten sinun päiväsi sujui ? 

Share:

4 kommenttia

 1. Kivalta tosiaan kuulostaa. Välillä on tosi mukava haahuilla kaupoissa, vaikkei ole edes aikomusta ostaa mitään. Hauskaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupoissa haahuilu on kivaa ja joskus tekee hienoja löytöjä :)

   Poista
 2. Ihana kuva, nuo ihmiset taustalla ja kauniit kukat, tunnelmallinen kuva.

  Parkasta puheen ollen, ostin kauan haaveilemani (jo pari vuotta ainakin) parkan… Iiiiik! Se on niin ihana. Keskiviikko sujui minulla vähän pakkaillen, tänään torstaina olisi työreissua luvassa. Niin, ja tein ihanaa kurpitsakeittoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :)

   Oi, kuulostaa upealta. Toivottavasti näen sen pian asukuvissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig