keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

TIME FREEZE Kiinteyttävä V-ShapingSain joskus keväällä Lumenelta testiin Time Freeze Kiinteyttävä V-Shaping Pikakaunistajan. Kyseessä on suomalaista puolukkauutetta sisältävä kiinteyttävä seerumi, joka nimensä mukaisesti on kehitetty muotoilemaan leuan alueen ihoa. Tuote sisltää peptidiyhdisteen, joka auttaa kohottamaan ja muotoilemaan kasvonpiirteitä. Peptidiyhdiste madaltaa syviäkin ryppyjä ja ehkäisee uusien muodostumista, lisäksi sen luvataan napakoittavan ja selkeyttävän leukalinjaa. V-Shape trendi on peräisin Aasiasta , jossa kiinnitetään erityistä huomiota V:n muotoiseen leukalinjaan. Iän myötä leukalinja usein valahtaa ja tähän tarpeeseen on suunniteltu uusi Kiinteyttävä V-Shaping Pikakaunistaja.
Itse olen käyttänyt tätä tuotetta iltaisin yövoiteen alla. Aamulla kasvot ovat olleet levänneen ja terveen oloiset sekä iho pehmeä. Itse on vaikea arvioida tuotteen tehoa leukalinjaan, mutta omasta mielestäni kasvonpiirteeni näyttävät napakammalta. Tuotteessa on miellyttävä tuoksu, niikuin aina Lumenen seerumeissa, lisäksi pakkaus on kaunis ( minusta valkoisiin pakattu kosmetiikka on kauneinta ) ja tietysti taas iso plussa sille, että tuote on suomalainen.
Oletko sinä jo testannut Lumenen Time Freeze Kiinteyttävää V-Shaping seerumia ? Olisi kiva myös kuulla teidän lukijoiden lemppari seerumeista ? Kivaa keskiviikkoa !* Tuote saatu Lumenelta

Share:

6 kommenttia

 1. Just eilen pyörittelin tuota kaupassa käsissäni, mutta en raaskinut vielä ostaa. Ehkä se on vielä haettava kotiin sieltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana. Lumenen tuotteista on usein tarjouksia, ehkä tämäkin tulee vielä.

   Poista
 2. Tykkään tuosta todella paljon, antaa ihanan tunteen ja tuoksuu aivan mahtavalle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa Lumenen seerumeissa, joita olen käyttänyt on ihana tuoksu :)

   Poista
 3. Hei, minä olen testannut ja omalle rasvaiselle iholle liian raskas, mutta varmasti monelle hyvä. Ja ainahan näitä rasvoja voi käyttää muuallekin kuin kasvoille, ei mene ostos hukkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi käytin tätä öisin :) Itse vaihtelen tuotteita vuodenajan mukaan ja täyteläisempiä tuotteita käytän aina talvisin, silloinhan ihokin tarvitsee enemmän kosteutta. Ehkä voit kokeilla tätä uudestaan talvella ?

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig