torstai 19. maaliskuuta 2015

What i wore


Cooton knit with top Zara // jeans Acne Studio Skin5 // leather ankle boots Mango // sunnies Ray-Ban // wool scarf Karl Lagerfeld  Photos Secret Wardrobe


Tämä melkein kokomusta asu oli yllä toissaviikolla ja asun takin kanssa näet täällä. Farkut ovat ne varmaan tuhanteen kertaan blogissa nähdyt Acne Skin5 ja neule niinikään jo joissakin postauksissa vilahtanut Zaran puuvillainen, jossa on toppi mukana. Asu on yksi lemppareistani ja palaan siihen aina uudelleen, kenkiä ja asusteita vaihtamalla. Luin muuten jostain etteivät skinny malliset farkut ole enään laisinkaan muodissa. No höpö höpö sanon minä, jokainen voi käyttää juuri sellaisia farkkuja kuin haluaa tai vaihdella niitä fiiliksen mukaan, niikuin itse teen.
Onneksi on jo torstai, sillä olen ( tälläkin viikolla ) ihan kauhean väsynyt ja tuskin maltan odottaa viikonloppua. Eniten lauantai-aamua, jolloin aion nukkua pitkään. Kommetteihin vastaaminen ja blogiystävien postausten kommentointi on jäänyt kiireessä ja väsymyksessä ihan kokonaan, lupaan vastata kaikkiin kommentteihin viimeistään lauantaina. Mutta nyt iltapuuhiin. 
Tunnelmallista torstai-iltaa !


Share:

10 kommenttia

 1. No eikös nykyään ole enemmän muotia se että on selkeä oma tyyli, kuin että noudattaisi jonkun sanelemia in/out sääntöjä? Kiva asu ja myös minä aion käyttää skinnyjäni edelleen, vaikka saatan lisätä flaret myös repertuaariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, muotia on olla oman tyylisensä. Skinnyt ja flaret molemmat kelpaavat minulle, kuin myös boyfriendin mutta mom jeansit aion unohtaa ;)

   Poista
 2. Kukut muodille sanon minä, jokainen pitää niitä vaatteita, joissa itsellä on hyvä olla. Näin minä ainakin ajattelen. Kaunis kokoansiuus ja ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 3. Kuvista paistaa upeasti, että todella viihdyt tässä asussa. No eipä ihme - pukisin samanlaisen kokonaisuuden ylleni koska vain ja itse asiassa hyvin samannäköisessä asussa pörräilinkin viikolla : ) Täydellisen samaa mieltä tuosta farkkuasiasta: muoti ei sanele farkkuvalintojani tai muutakaan pukeutumistani. Trendeistä on kivaa poimia juttuja pukeutumiseen, jotka miellyttävät silmää, piristävät olemassa olevaa vaatehuoneen sisältöä ja tärkeimpänä sopivat omalle vartalolle. Saatan siis kaivaa kaapista vanhat flared-malliset farkut jonkun päivän piristykseksi, mutta tunnen kyllä oloni kotoisimmaksi skinnyissa, jotka myöskin sopivat ehdottomasti parhaiten omalle vartalolleni : ) Rentouttavaa viikonloppua!

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari kivasta kommentistasi. Näinhän se juuri on. Tärkeintä on pukeutua asuihin, joissa viihtyy ja jotka sopivat vartalolle. Tredeistä voi poimia joitakin juttuja omiin asuihin ja näin päivittää asujaan tähän päivään.

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia Sara!! <3 Nähdään huomenna?? :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan rento ja samalla tyylikäs asu Sara! Aurinkoista viikonloppua. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig