sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Insta lately



Kaikenlaisten kiireiden ja väsymyksen vuoksi blogi on viime aikoina päivittynyt harvemmin. Instan puolelle laitan yleensä kuvia melkein päivittäin, joten siellä kannattaa seurata blogiani @sarasblogi .
1. Muutaman viikon takaisen lumen otin vastaan kuinkas muuten kuin Converset jalassa. 2. Talvinen puistomaisema on kuvattu viikonlopun lenkillä, jolloin lampikin oli jäässä. 3. Olen aloittanut uuden harmaan neuleen ja se on itseasissa jo melkein valmis. Neule on tietenkin harmaa ja siihen tulee poolokaulus. 4. Joulukuusta meille ei tule, mutta joulumännyn ostin ja se onkin jo vilahtanut blogin puolellakin.




1. Syksyn käytetyimmät farkut ovat olleet mustat tai tummanharmaat Acnet. Tässä mustat Tigerin saappaiden kanssa. 2. Zaran tekonahkahousuissa olen viihtynyt myös ja usein neuleen sekä Vagabondin nilkkureiden kanssa. 3. Viime kesänä neulomani vaalea patenttineule on päässyt yllä muutamia kertoja ja siitä tulossa blogiin ihan oma postaus. 4. Joulumänty ja lehtipinot, joita jostain kumman syystä on levinnyt joka puolelle.




1. Joulun lähestyessä innostuin mustavalkoisista jutuista kotona. Tässä itse askartelemani paperitähti ja Tine K. kynttilä 2. Päivänasuna musta neulemekko ja harmaa villakangastakki. Asu on myös nähty täällä blogin puolella samoin kuin  3. sunnuntain asuna Gannin vaalea villakangastakki ja Adidakset yhdessä Chloé laukun kanssa. 4. Viikonlopun fiilistelyä Porterin kanssa. Tuossa lehdessä on muuten pari todella ihanaa juttua mm. artikkeli Patti Hansenista.


1. Ehdin myös käydä yhdessä pressitilaisuudessa, jossa asuna oli Acnen villakangashousut mustan itse neulomani villiksen kanssa. 2. Tilaisuus oli Camparin 2015 kalenterin esittely ja kuvat olivat taas uskomattoman kauniita. Meillä oli myös mahdollisuus maistella Camparin drinkkejä sekä 3. herkutella Pjazzan italialaisilla alkupaloilla ja pizzoilla. Paikka oli kivasti sisutettu ja ruoka herkullista. Tänne kannattaa tehdä pöytävaraus, sillä paikka on todella suosittu, enkä yhtään ihmettele miksi. 4. Koska tulin paikalle suoraan töistä oli mukana By Malen Birgerin kassi ja Rececca Minkoff Collectionin pikkulaukku iltaa varten. Aika kiva combo ja asustani tykkäsin myös. Täytyy yrittää kuvata se joskus kokonaisuudessaan tänne blogiin.




1. Jouluna sisustan kotia pääasissa vain kukilla, kynttilöillä ja muutamila koristeilla. Amarylliksen yritän ostaa joka vuosi ja tänä vuonna se tuli meille jo ennen joulua. Kukkia on ollut jo nyt viisi ja vielä niitä näyttää tulevan lisää. Valkoiset kukat sopivat minusta ihanasti jouluun ja aiokin käydä vielä ennen joulua kukkaostoksilla. 2. Muutenkin valkoiset jutut ovat miellyttäneet tämän pimeyden keskellä ja monena päivänä olen huomannut valitsevani vaalean neuleen ylleni. 3. No niitä paperitähtiä tuli sitten tehtyä vähän enemmän. 4. Ja ripustelin niitä olohuoneen ikkunaan. Ohjeen näihin tähtiin löydät täältä.
Sunnuntai-illan biisinä Lana Del Reyn Angels Forever . Mukavaa joulun odotusta ! 



Share:

12 kommenttia

  1. Valkoinen on ihana jouluväri - ja itsekin tykkään valkoisista kukista - meillä vaan asustelee täällä yksi isäntä, joka kantaa kotiin punaisia joulutähtiä - ja monta;)
    Suloista joulunaikaa, Sara♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä ne punaisetkin kukat ovat kauniita :)
      Kiitos samoin !

      Poista
  2. Kivoja tilannekuvia! Rauhallista joulunodotusta sinne :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja paperitähtiaskarteluja! Minäkin ostan aina valkoisia kukkia jouluksi, punaiset ovat todella kauniita, mutta en oikein jaksa joulun jälkeen niitä katsella. Hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaiset kukat ovat myös kauniita mutta eivät oikein sovi meille. Valkoisia tosiaan jaksaa katsella vielä joulun kälkeenkin :)

      Poista
  4. Voi kun on kauniita kuvia. Valkoinen on kaunis väri ympäri vuoden, jouluun se sopii kauniisti myös. Meillä on jouluinen valkoinen kimppu haettu kukkakaupasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :) Mun täytyy vielä hakea niitä valkoisia tulppaaneja kimppu, ovat niin ihania.

      Poista
  5. Ihania paperitähtiä, wau! Ja kiva, kun postaat neuleestasi ! Ehkä siitä uudesta harmaastakin on tulossa postaus jonakin päivänä...?
    Ja tuo harmaa takki on niiiiiiin kaunis! Kivoja kuvia :) Ja mukavaa joulun odotusta sinullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat muten todella helppoja tehdä :)
      Molemmista neuleista tulee kuvia, kunhan ehdin.
      Kiitos samin sinulle !

      Poista
  6. Todella kivoja nuo paperiset tähdet ja ihana kuvakollaasi !

    Kivaa joulunodotusta sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig