lauantai 18. lokakuuta 2014

What i wore



 Aurinkoinen lauantai houkutteli pitkälle kävelylenkille syksyiseen kaupunkiin. Asuna oli Black Swan Fashionilta saatu sininen toppis, vanhat Guessin farkut ja Adidaksen lenkkarit. Harmaa collari on Monkin ja musta pipo H&M miesten osastolta. Muuten päivä on kulunut kotihommia tehden ja lepäillen. Huomenna olisi tarkoitus käväistä messuilla ja valmistautua uuteen viikkoon. Miten sinun viikonloppusi on sujunut ?



Jacket Black Swan Fashion ( saatu ) // collage sweater Monki // jeans Guess // scarf Isabel Marant Étoile // sneakers Adidas // beanie H&M ( men )


Share:

17 kommenttia

  1. Rennoissa merkeissä täälläkin; mies on kipeänä, joten olen vain pyörittänyt huushollia ja katsellut telkkaria - akkujen latautuminen on erittäin tarpeellista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivan rennolta, lukuunottamatta tuota sairastamista. Koti viikonloput on joskus tarpeen.

      Poista
  2. Hankin justiinsa mustat Nike Air Force 1:t ja ajattelin, että valkoiset tennarit on listalla vasta sitten keväällä. Näitä kuvia katsellessa tulee kyllä sellainen olo, että ehkä jos sittenkin jo nyt... Nuo sun Adidakset on niin kivan näköiset!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh varmaan upeat, täytyy tulla kurkkimaan sun blogiin :)
      Mun oli pakko ostaa nämä kun vihdoin löysin omassa koossani. Eivät tosin ole niin hyvät jalassa kuin omat Niken Air Maxit . . .

      Poista
  3. Kiva nähdä päälläsi muitakin kuin mustavalkoisia asuja. Pitäisi löytää uusi talvitakki, mutta ei liian paksua. Pidän kovasti tuosta sinisestä takistasi.
    Viikonloppu on ollut kerrankin vailla mitään iltamenoja. On tehnyt hyvää vaan olla kotona. Tänään meillä on ollut tuulinen päivä ja kävelylenkillä tuntui että pää kerrankin tuulettui oikein kunnolla. Käsineitä ei vielä tarvita, mutta pipon pistin päähän, ihan vaan tuulen takia. Mukavaa viikonloppua sinne Suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika usein käytän vapaalla sinisiä asuja, ellei sitten ole jotain menoa.

      Voin kuvitella, että teillä siellä saarella tuuleenkin oikein kunnolla. Itse pidän pipoa usein juuri tuulen takia.

      Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja perheellesi <3

      Poista
  4. Rennosti se täälläkin on mennyt. Nyt piti mennä haravoimaan, mutta ulkona tulee vettä taivaan täydeltä... joten taidan laittaa vähän kotia syyskuntoon.. sitä kun ei työviikon aikana iltaisin oikein enää ehdi eikä jaksa.... vähän kynttilöitä ja tuikkuja esille, paikkojen järjestelyä ja sen sellaista. Niin, ja syksyn käsityötä saa tänään tehdä hyvällä omallatunnolla :)
    Eli akkujen lataamista, eipä juuri muuta. Ensi viikko kun taas mennään kuin tuulispää töiden osalta ihan sinne sunnuntaiaamuun saakka, mm. kaksi laivareissua, joista toinen päivä Tukholmassa, mikä sinänsä on ihan kiva juttu, mutta ööh..kaksi reissua samalla viikolla ON vähän liikaa (myös kukkarolle, hih).
    Mukavaa sateista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mukavalta viikonlopulta ja eikö ole kiva kun ei tarvitse haravoida, vaan voi tehdä kaikkea kivaa sisällä ;)

      Voi apua ! Tsemppiä sinulle loppuviikkoon ja toivottavasti pystyt vastutamaan kaikkia ihania kiusauksia matkoillasi :)

      Poista
  5. Superstarit ovat mun kestosuosikkini, mutta nykyään se jalanmuotoilu on alkanut painamaan. Pitänee ostaa omat pohjalliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kivat tossut, mutta eivät kovin hyvät jalalle. Pohjalliset varmaan auttaisivat asiaa.

      Poista
  6. Kivan rento ja syksyinen asu. Juuri parasta rentoon viikonlopun viettoon.

    VastaaPoista
  7. Kivan reippaan ja rennon oloinen asu - ja nuo farkut näyttävät ihan uusilta. Virkistävän näköiset taas kaikkien revittyjen ja kulutettujen farkkujen jälkeen!
    Kivaa viikkoa, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No, kyllä useinmat farkkuni taitavat näyttää uusilta, kun niitä on pino kaupalla ja en oikeesti ehdi käyttämään . . . en siis tarvitse uusia ;) Ihan totta, usein syksyllä huomaan palaavani perusfarkkuihin, kun kesällä tulee pidettyä niin paljon niitä revittyjä ja kulutettuja ;)

      Kiitos samoin <3

      Poista
  8. Ihan totta. Kuulosti kivalta viikonlopulta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig