torstai 16. lokakuuta 2014

What i wore





Ihan aurinkoinen syyspäivä oli tänään ainakin täällä Helsingissä. Aamulla näytti siltä, että taivaalta olisi leijaillut muutama lumihiutale, mutta päivän mittaan aurinko tuli esiin. Päivän yhdistelmänä oli (ensi kertaa tänä syksynä ) Marc by Marc Jacobsenin tummansininen villakangastakki ja Adidaksen lenkkarit. Muutenkin asu oli oikea sekoitus, sillä yllä oli Lindexin puuvillaneule ja Acnen villakangashousut. Talvi- ja kesävaatteet silkassa sovussa. Itse tykkäsin asusta paljon, sillä rakastan yli kaiken sinistä villakangastakkiani, jonka ostin muutamia vuosia sitten The Outnetistä. Huivi ja laukku ovat samat kuin eilisessä asussa eli Isabel Marantin huivi ja Alexander Wangin laukku. Minusta tuon huivin väritys on hauska, koska se näyttää hieman eri väriseltä riippuen siitä minkä värinen on takki ja muu asu. Oletko sinä jo siirtynyt talvitaakkiin ?




Tunnelmallista torstai iltaa !

Cotton knit Lindex // wool pants Acne Studios // wool coat Marc by Marc Jacobs // sunnies Ray-Ban // scarf Isabel Marant Étoile // bag Alexander Wang
Share:

10 kommenttia

  1. Tummansininen ja musta on kiva yhdistelmä.

    VastaaPoista
  2. Ihana rento lookki! Täällä on villakangastakit olleet käytössä viikon verran, ja tänä aamuna kaivelin jo karvavuoratun parkan päälleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hih, palelin tänään tuossa villakangastakissa illalla, joten hyvä idea tuo karvavuoratun parkan käyttö :)

      Poista
  3. Välikausitakkina tikkitakki ja trenssi, talvitakkeja en ole vielä ottanut esiin (mutta nyt ne täytyy kaivaa taas)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palelin niin, että piti jo kaivaa villakangastakki ja tänään illalla oli jo niin kylmä ettei sekään tuntunut riiittävän.

      Poista
  4. Reipas asu ja takissa kaunis klassinen malli. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. En ole vielä siirtynyt villakangastakkiin. Kohta varmaan pitää, ilmat tuntuvat päivä päivältä kylmenevän. Kaunis tuo sinun takkisi ja kiva koko asukokonaisuus Adidaksen lenkkareineen. Sopii syksyn raikkauteen ja kuulakkuuteen.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi. Julkaisin tämän puhelimella ja sitten unohdin vastata . . .

      Tällä viikolla onkin jo ollut kylmempää, joten olet varmaan kaivanut talvitakit esiin. Tänään palelin niin, että villakangastakkikin tuntui liaan vähältä.

      Kivaa loppuviikkoa !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig