keskiviikko 10. syyskuuta 2014

#mekkoviikko asu 5

idkuva


Mekkoviikon viides asu on Acnen ohut merinovillainen mekko yhdessä Niken Air Max 1 kanssa. Ensin pelkäsin että mekko on liian kuuma, mutta ( onneksi ) meillä on töissä niin viileää, ettei mekko ollut yhtään liikaa. Koska oli märkää ja useinmiten kävelen työmatkani laitoin jalkaan lenkkarit. Viime keväänä opettelin pitämään lenkkareita hameiden ja mekkojen kanssa ja ainahan voi töissä tarvittaessa vaihtaa vaikka korkkarit. Kaulaa lämmittämässä oli ensi kertaa tänä syksynä Isabel Marantin villainen huivi. Toivottavasti huomenna olisi hieman lämpöisempää ja aurinkoisempaa, sillä minulla on muutama ohuempi mekko, joita haluaisin käyttää nyt #mekkoviikon aikana. Onkohan siellä lukijoissa joku joka olisi ainakin yhtenä päivänä ollut mekossa ?

Merino wool dress Acne // trench coat H&M // scarf Isabel Marant // sunnies Ray-Ban // bag By Malene Birger // sneakers Nike Air Max 1
Share:

14 kommenttia

  1. No ei ollut mekko paalla tanaan, vaan mustavalkoinen hame & valkoinen paitis. Mekkoviikko on kiva idea ja sun mekkoasut on olleet ihanan rentoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule mä olen #mekkoviikon aikana haaveillut myös hame?pusero yhdistelmästä, kumma miten kaikki muut asut tuntuu nyt niin houkuttelevilta ;) Kiitos. Olen aika rento pukeutuja ja kun töissä ei ole pukeutumis koodia niin voin pukeutua näin. Tosin joskus toivon että työpaikallani pukeuduttaisin vähän muodollisemmin mutta me suomalaiset ollaan kyllä rennoimasta päästä näissä pukeutumis jutuissa.

      Poista
  2. Täällä ei olla käytetty mekkoja mutta hyvän kokonaisuuden olet jälleen rakentanut!
    Muutama vuosi sitten ei olisi voitu kuvitella lenkkareita mekon kanssa ja nyt tämä yhdistelmä näyttää kivalta ja rennolta!
    Hyvää työpäivää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kivasta kommentistasi :) Eikö olekin hassua miten mieli muuttuu, en olisi itsekään pari vuotta sitten pukenut lenkkareita näin, vaikka tämähän oli muotia joskus 80-luvulla :D

      Poista
  3. Kiva kokonaisuus ja lenkkarit sopivat hyvin tuohon. Kannattaa niitä pitääkin, etenkin jos tosiaan kävelee töihin pidempää matkaa niin tekee hyvää talsia jalalle sopivassa kengässä ja vaihtaa tarvittaessa sitten ne korot töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia :) No, ihan totta. Huomaan heti eron, jos kävelen työmatkan vaikkapa ballerinoissa. Ei jalat siitä oikein tykkää ja lisäksi vauhti on kovempi lenkkareilla ;)

      Poista
  4. Ihanan pehmoiselta ja mukavalta näyttää tuo Acnen mekko! Minä olen kyllä huidellut housuissa menemään koko viikon, pitäisi kyllä näistä sinun asuistasi inspiroituneena kaivella joku mekko esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule on ihanan pehmoinen ja talvella sitä voi käyttää hyvin farkkujenkin kanssa. No huomenna olisi vielä aikaa pukeutua mekoon ;)

      Poista
  5. Täällä oli blogisi innostamana eilen töissä päällä Mantarayn mekko. Meille tuli "taka"-kesä, joten lyhythihailsella miekolla tarkeni hyvin, eikä sukkahousujaakaan tarvinnut.
    http://www.debenhams.ie/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10052_10001_054010297563_-1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana ! Taka-kesä kuulostaa myös hauskalta. Meilläkin oli tänään päivällä kaunis auringonpaiste :)

      Poista
  6. Ihana asu, taas! Sinä se sitten osaat! <3 Rakastan sinun tyyliä!
    Ja kiitos tuhannesti kommentistasi blogissani, menin vaan poropeukalona (kirjaimellisesti, liian paksu peukalo iPhoneen :D ) sen poistamaan! :( Mutta samaa mieltä, että ihanaa syksyn muodin ollessa niin käytännöllistä! Jaksaa shopata kummasti, kun on lenkkarit/Vans:t jalassa :D Vaarallista siis! ;)
    Aurinkoa loppuviikkoosi!
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentistasi ihana <3
      Hih, ei se mitään :) Mäkin julkaisen kommetteja iPhonella ja joskus pelkään että poistan jonkun vahingossa.
      Ne sun Vansit on upeat ! Muoti on juuri nyt aivan mahtavaa . . . käytännöllistä ka kauniit maittasuhteet, jotka sopivat useammalle vartalo tyypille. Jee !!!

      Kiitos samoin !

      Poista
  7. Tykkään tästäkin mekosta ja ihailen sun luontevaa tapaa yhdistää lenkkarit ja mekko. Meillä on tänään ollut ihan älyttömän lämmin, mutta ensimmäisen kerran tällä viikolla ei ollut "tarvetta" pukeutua, joten farkut ja teeppari oli kova sana. Mutta olihan mulla eilen mekko, kuva seuraa joskus perästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Tykkään pitää töissä mukavia asuja :)
      Hah, arvaa odotanko lauantaita kun saan pukeutua farkkuihin :D
      Kivaa, odottelen kuvia mekko asustasi.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig