keskiviikko 13. elokuuta 2014

Jurlique luonnonkosmetiikkaa

idkuva


Kesällä on ollut aikaa testata myös muutamia itselleni uusia tuotteita. Jurliquelta sain testiin Purely Age-Defying seerumia ja kasvorasvaa sekä Herbal Recovery Antioxidant Face Oil. Jurlique on australialainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tavoite on tarjota puhtainta ja tehokkainta ihonhoitoa luonnollisesti sekä hyödyntäen uusimpia innovaatioita ja tiedettä. Tuotteet perustuvat tehokkaisiin ja luonnollisiin kasviuutteisiin biodynaamisesti ja orgaanisesti viljellyistä kukista ja yrteistä. Jurlique on myös sitoutunut suojelemaan ja varjelemaan luontoa noudattamalla kestävän kehityksen periaatteita. Jurlique Purely Age-Defying Ultra Firm and Lift Cream on valmistettu merifenkolin- ja pyökkipuunmarjauutteesta, lisäksi siinä on c-vitamiinia.Tuotetta käytetään aamuin illoin seerumin päälle. Käteen otetaan pieni tippa joka lämmitetään sormien välissä ja taputellaan iholle. Pidän voiteen hieman lääkemäisestä tuoksusta ( minusta tuote tuoksuu vähän eucalyptykselle )ja tämä tuote todella tekee sen minkää lupaa eli pehmentää ihoa ja madaltaa pieniä ryppyjä. Toisaalta voide tuntui näin kesäaikaan itselleni vähän liiankin tehokkaalta. Purely Age-Defying Firming and Tightening Serum on valmistettu sinileväuutteesta ja pyökkipuun nuppu-uutteesta ja samoin kuin kasvovoide on tämä tarkoitettu pitämään ihoa kiinteänä ja elastisena sekä vähentämään näkyviä juonteita ja ryppyjä. Seerumia pumpataan muutama tippa kämmenelle ja levitetään iholle aamuin illoin. Seerumi on mielestäni tosi tehokas ja omalle iholleni luultavasti parhaimmillaan talvisin. Molemmat siis oikeita tehotuotteita. Oma suosikkini näistä kolmesta testaamastani tuotteesta oli ehdottomasti Herbal Recovery Antioxidant Face Oil. Tuote on valmisettu Avocado-, ruusunmarja-, saflori- ja macadamiapähkinäöljystä. Öljy on yllelisen kevyttä, mutta ravitsevaa ja tekee ihosta täydellisen pehmeän sekä poistaa pieniä juonteita. Itse käytin tuotetta iltaisin ja aamulla iho on ihanan heleä ja terveen värinen. Öljy on myös niin kevyttä ettei se sotkea tyynyä. Itse olen aikaisemmim käyttänyt kasvoille Arganöljyä ja Jurliquen Herbal Recovery Antioxidant Face Oil on huomattavasti miellyttävämpi käyttää ihanan tuoksun ja tahraamattomuuden vuokisi.Ovatko Jurliquen tuotteet sinulle tuttuja tai oletko käyttänyt muita luonnonkosmetiikka tuotteita ?



* Tuotteeta saatu testiin blogin kautta
Share:

14 kommenttia

  1. Aivan ihania ovat nämä, kolmea tuotetta kokeillut ja ollut Jurlique kasvohoidossa. Niin kauniit putelit ja ihanat tuoksut. <3

    Tiia (Minäkö keski-ikäinen)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä ihania tuotteita :) Ja pakkaukset ovat kauniit.

      Poista
  2. Voi kasvoöljyt on ihania. Seerumit on mullekin aina se taikasana ja saa kiinnostumaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihan totta. Minusta öljyt on ihan parhaita tuotteita niin kasvojen kuin vartalonkin hoidossa :)

      Poista
  3. Enpä ole aikaisemmin törmännyt näihin tuotteisiin, kuulostavat ihanilta. Pikaisella nettisivutsekkauksella huomasin, että niitä ei taida saada kuin kauneushoitoloista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos postauksessa oli sinulle uusia tuotteita. Joo vain hoitoloista saa.

      Poista
    2. Hei!
      Jurlique-tuotteita saa kyllä useasta verkkokaupastakin. Jurliquen virallisilla sivuilla (www.jurlique.fi) on Mistä ostaa -sivu, jossa on lueteltu Suomessa toimivat nettikaupat. Myös heti etusivulla on mainosbanneri, jota klikkaamalla pääsee verkkokauppaan. :) En viitsi nyt tässä mainostaa lupaa kysymättä omaa putiikkiani, mutta voin olla Sara sinuun yhteydessä, jos pieni yhteistyökuvio kiinnostaisi. :)

      Poista
    3. Kiitos kun infosit noista nettikaupoista. Olisi pitänyt tarkastaa ;)
      Voit ottaa yhteyttä sarasfi.blogspot@gmail.com

      Poista
  4. Mä oon myös saanut kasvoöljyn ja voiteen Jurliquelta ja ne ovat kyllä ihan lemppareitani. Mielettömän ihania tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin tuo öljy on aivan ihana :) Sinun blogissasi näinkin näitä ensi kerran, kiva että sain myös itse tilaisuuden testata.

      Poista
  5. Kovasti olen näistä lukenut, ja pelkästään hyvää, täytyy kyllä tutustua näihin ihan henkilökohtaisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki tosiaan kehuvat näitä ja en ihmettele. Kokeile ihmeessä :)

      Poista
  6. Jurliquesta olen kyllä kuullut niin paljon kehuja, että pakko se on varmaan testata :)
    Itse käytän luonnonkosmetiikkaa ja meikkejä noin 90%, enimmäkseen Korresia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika ihania tuotteita ainakin nuo kokeilemani. Korresta en ole kokeillut mutta siitäkin olen kuullut paljon kehuja. Ihanaa että ihonhoidossakin on näitä luonnollisia vaihtoehtoja.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig