perjantai 25. heinäkuuta 2014

Details of the day


Pikainen päivitys tämän päivän asusteista. Helteiden jatkuessa olen päättänyt käyttää kaikkia kaapissani olevia kesävaatteita ja jättää ne mustat odottamaan. Vaikka musta onkin lempivärini ja mielelläni pukeudun siihen myös kesällä, on vaatekaappiini vuosien varrella kertynyt myös vaaleita sävyjä. Yksi väri jota erityisesti rakastan kesäisin on kuvassakin näkyvä hento melkein valkoinen vaaleanpunainen. Sehän toki sopiii mustaankin mutta tänään yhdistin sen valkoisiin farkkuihin ja kultaisiin asusteisiin. Tory Burchin leopardi sandaalit ovat nettikauppa ostos muutaman vuoden takaa, kultasankaiset aurinkolasit Carreran Instrumentariumin valikoimista ja kullattu hopeinen siro rannekoru Pernille Corydonin. Pidätkö sinä hennosta vaaleanpunaisesta vai onko sinulla jokin muu erityinen kesäväri ?

idkuva


top Benetton  //  leather sandals Tory Burch  // sunnies Carrera  //  bracelet Pernille Corydon
Share:

8 kommenttia

  1. Kiva flipflopit :) Omat kesävärini ovat kirkas pinkki ja turkoosi. Välillä ne jatkavat kauttaan talveenkin saakka...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kivoja värejä ja sopivat sinulle hyvin :)

      Poista
  2. Kiva yhdistelmä ja ihanat sandaalit! Nyt on tosiaan liian kuuma mustalle, joka on minunkin lemppari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No en tiedä onko liian kuuma mustalle, riippuu vähän materiaalista mutta aika synkälle se tuntuu näin kesällä :)

      Poista
  3. Oih, tykkään kyllä noista kaikista hurjasti! Minulla ei oikeastaan ole mitään tiettyä kesäväriä, ihan kaikkea laidasta laitaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minulla on noita vaaleita, tosin saatan käyttää niitä myös muina vuodenaikoina yhdistettynä mustaan. Sinulla on ihanan voimakkaat värit itselläsi joten voit käyttää värejä laidasta laitaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig