maanantai 23. kesäkuuta 2014

Care

idkuva


Kokovalkoinen asu on minusta ihana kesällä ja miksei muulloinkin. Kylmien säiden johdosta olen nyt yhdistellyt nahkatakkia vähän kaikkeen. Oikeastaan siksi etten halua pukeutua trenssiin enkä maihariin, niitä kun saa syksyllä käyttää ihan tarpeeksi. Tämä asu on varmaan jo vilahtanut palasina instassa @sarasblogi, blogin puolella mennään vähän viiveellä. En vaan millään onnistu saamaan päivänasuja tänne samana päivänä. No se tuskin ketään haittaa. Valkoiset farkut ovat tyttären vanhat ja olen vähän tuunaillut niitä eli tehnyt reiät polviin ja leikannut lahkeet. Teeppari on taas Monkin alesta 6 eurolla napattu ihanuus ja olen myös ehtinyt jo nukkumaan se päällä. Todellinen lemppari vaatekappale siis.
Oletko sinä ehtinyt shoppailemaan alennusmyynneissä ? Mukavaa maanantai-iltaa !

T-shirt Monki  //  white jeans H&M  //  leather jacket Karl Lagerfeld ( XO Clothing )  //  sunnies Ray-Ban  //  sandals Birkenstock
Share:

14 kommenttia

  1. Kiva kokonaisuus! Kokovalkoinen on niin kaunis, vaan tällä kelillä en sitä päälleni oikein hingu. Lämpimämillä sitten taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No itse olen koittanut päästä kesäfiilikseen käyttämällä valkoista myös näillä ilmoilla, en tosin sateella sillä inhoan kuraroikeita housun lahkeissa ;)

      Poista
  2. Yksinkertaisen siisti asu, sä se osaat :) Olet aina niin huolitellusti laitettu, kaunis!

    VastaaPoista
  3. Valkoinen on niin ihanan raikas ja tuo sun rotsi on niin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on kyllä ihana väri. Kiitos se on yksinkertaisesti upea ja sikis käytän sitä paljon :)

      Poista
  4. Kiva kokonaisuus ja ihana klassinen nahkarotsi. :)

    VastaaPoista
  5. Kiva asu taas. Olen valkoiseen itsekin ihastunut kesäaikaan. Ja juu-u! Kyllä on käyty aleissa!! Kassit vielä purkamatta. Löytyy Minna Parikkaa, Gantia, Mulberryä, Michael Korsia, veneilytarvikkeita, Mokosta pikkujuttuja, päähinettä ja kesäkassia jne. Ai niin Stockalta PBO:n mekko, neuletakki ja pastalautaset jne. APUA...lähtiköhän ihan lapasesta: D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku :) Voi hurja mikä määrä ostoksia mutta tulivat varmasti tarpeeseen ;)

      Poista
  6. Ah, mä jo ihastelin tuota paitaa Instan puolella! Love it :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Siis mä aina jotenkin ihastun tälläisiin muutaman euron juttuihin ja sitten käytän ne ihan loppuun :D

      Poista
  7. Yksinkertaisen tyylikästä taas kerran, sinulle sopii hyvin tämä tyyli! Oma aleshoppailuni on ollut melko onnetonta, en ole oikein ehtinyt kaupoissa kiertelemään. Muutama nettiostos, t-paita ja neuletakki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mitä yksinkertaisempi asu, sitä kotoisampi olo :) En ole itsekään mitenkään aktiivisesti shoppaillut aleista, jotain pientä jos on eteen sattunut.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig