perjantai 2. toukokuuta 2014

What i wore



Tälläisella asulla vietin tiistai päivän. Asuun sopisi melkein paremmin korot, mutta koska jouduin liikkumaan päivän aikana kävellen, valitsin matalat loaferit. Olen myös ihastunut valkoisiin ja vaaleansinisiin paitoihin juuri nyt ja monena päivänä olenkin pukeutunut niihin. Ostoslistalle on ilmaantunut leveiden mustien housujen lisäksi myös pidempi kapea musta hame. Molempia olen jo etsinyt sekä netistä että kaupoista. Tuloksetta. Jos löydän mieleisen mallin, ovat koot loppu . . .
Tänään Helsingissä oli varsin kummallinen päivä, vuoroin auringonpaistetta ja sadetta, taisipa tulla rakeitakin. Ilmasta huolimatta oikein ihanaa ja rentoa viikonlopun alkua teille kaikille !

Blouse 5th Avenue, wool skirt Monki, leather jacket Karl Lagerfeld ( XO Clothing ), leather loafers H&M, sunnies Ray-Ban, bag Rebecca Minkoff Collection
Share:

16 kommenttia

  1. Ihana asu! Itse olen aivan hullaantunut valkoisiin paitoihin, ottaisin mielelläni monta uutta kaappiini. Mulla on myös hakusessa musta hame, mutta vielä en ole ihan hahmottanut, että haenko kynähametta vai pidempää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna ! Mulla ihan sama juttu, valkoiset paidat on ihania :) Musta hame on upea klassikko, joka käy moneen asuun, ihan ehdoton hankinta.

      Poista
  2. Tyylikäs ja rento asu. Sinulla on kyllä taito saada pukeutuminen näyttämään vaivattomalta - nuokin vaatteet vain ovat päälläsi - ilman, että asussa olisi mitään pakotettua. Tuo taito on sitä tyylitajua - sitä joko on tai ei. Huokaus.
    Ja tuo nahkatakki on ihana. Olen tainnut ennenkin mainita;)
    Sinne myös kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi. Yritän valita asut niin, että niissä on mukava olla sekä näyttävät kivoilta.Väriskaalan pitäminen suppeana auttaa kummasti rakentamaan kivoja kokonaisuuksia :)
      Takkia on ihana, joten sitä voi kyllä ihastella vielä monta kertaa asuissani ;)

      Kiitos :)

      Poista
  3. Kiva asu :)
    Sään vaihtelut ovat olleet melkoiset. Jouduin illalla lähtemään ulos räntäsateeseen ja piti napata toppatakki esille. Onneksi olen hidas ja laiska pakkaamaan vaatteita kesäsäilöön, niin toppis oli vielä esillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Aika merkillisiä ilmat ovat olleet, ensin oli niin lämmintä ja nyt . . .

      Poista
  4. Kaunis kokonaisuus! Tuo takki on vaan aivan ihana, tykkään siitä kerta kerralta enemmän :)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Takki on oikeasti vielä paljon ihanampi kuin kuvissa :)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  5. Rokahtava takki näyttää ihan erilaiselta kun on yhdistetty tuollaiseen klassiseen muuhun pukeutumiseen. Kivalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Takki on kuitenkin niin laadukas, että sopii kyllä ihan kaikkeen. Kiitos :)

      Poista
  6. Saanko kysyä mitä kokoa takkisi on?
    Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksestasi, mutta koot ovat italialaiset...onko sinulla siis it42 vai it44? Kiitos vielä :)

      Poista
    2. Ah ok, katsoin eilen takista nopeasti ja siinä on tuo FR 40 ja nyt löytyi myös tuo italian koko joka on IT 44. Eipä mitään, toivottavasti tästä oli apua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig