sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Spring

idkuva


Eilen tuntui niin keväiseltä, että päätin kokeilla valkoisia farkkujani yhdistettynä harmaaseen villakangastakkiini. Tykkäsin asusta kyllä hurjasti, mutta täytyy todeta, että vielä ei ole pikkukenkien aika ja ihan kaikki kadut eivät ole kuivina, joten oikeasti en uskaltaisi vielä käyttää valkoisia farkkujani, peläten kuraavani lahkeet. Näissä kuvissa myös mukana uusi pikkulaukkuni, joka on Rebecca Minkoff Collection ja jonka tilasin aika edulliseen hintaan Outnetistä. Laukussa minua viehätti mallin lisäksi reilu metallinen hihna ja kolmivärisyys. Omiin asuihini täydellinen pikkulaukku, otettavaksi mukaan silloin kun tavaraa ei ole paljon. Suloista sunnuntaita blogi ystävät !

Cotton sewater Holly & Whyte by Lindex, jeans Current Elliot, wool coar and leather flats H&M, sunnies Ray-Ban, bag Rebecca Minkoff Collection
Share:

36 kommenttia

  1. Timeless elegance. I'm so in love with this outfit, so chic and stylish! Those photographs are adorable!
    Wish you a great day ahead!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you for your lovely comment Alexandra :) Kiss.

      Poista
  2. Upea laukku tosiaan ja hauskat myös nuo kengät! Eilen oli tosiaan kivan keväinen ilma, ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mikko ! Olen varsin tyytyväinen laukkuuni :) Eilen oli ihana ilma, tänään taas ei niinkään . . .

      Poista
  3. Mikä ihana asu :)! Mulla on poltellut valkoiset, ohuet farkut kaapissa. Niissä on suht leveät lahkeet ja lahkeissa pituutta, joten niiden parina täytyy olla korkkarit. Toivomukseni olisikin löytää toiset valkoiset, joita voisi käyttää vaikka baltsujen kanssa.

    Oooh, ihana laukku! Mähän olen ihan hurahtanut color block-laukkuihin :)! Ihan loisto-ostos Sara!

    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ! Valkoiset leveät farkut vaatii tosiaan ne korot, varmasti löydät sieltä kapeammat baltsujen kanssa käytettäväksi :)

      Kiitos. Tämä tuntuu sen verran kivalta, että ehkä uskallan myöhemmin ostaa vaikkapa Reed Krakoffin laukun, ihania color block yhdistelmiä.

      Kiitos ja kivaa alkavaa viikkoa sinne aurinkoon <3

      Poista
  4. Ihana keväinen asu ja kerrassaan kaunis laukku ♥ Totta on, että pikkukenkien pitää vielä odottaa - hetki sitten tuli taivaalta jotain valkoisia hippujakin...onneksi vain hetken ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anneaulikki <3 Hih, oli ihan varpaat jäässä noilla kengillä :D Meillä oli ihan kunnon lumisade tänään, masentavaa . . .

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Ansma :) Tykkään siitä tosi paljon ja sopii moneen asuun.

      Poista
  6. Sä näytät aina NIIN hyvältä. Vaikka mä rakastan värejä, niin mä rakastan myös katsella sua ja sun hillittyä värinkäyttöäsi. S olet hyvä esimerkki siitä, että muutamilla väreillä saa upean lopputuloksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju kauniista kommentistasi <3 Minullakin on ollut värillisiä kausia, jolloin on tullut aika rohkeitakin väri-yhdistelmiä käytettyä :D Mutta nyt hillitty värimailma tuntuu omimmalta.

      Poista
  7. Onpa keväinen asu, kun on valkoiset housut; näyttää tuoreelta näin talven jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halusin kokeilla kokonaan vaaleaa asua, yleensä tunnen oloni vähän ouduksi jos mustaa ei ole asussa paljon, tämä tuntui kuitenkin kivalta.

      Poista
  8. Voi miten ihanan raikas keväinen asu! Laukusta tykkään myös hurjasti, huippulöytö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Laukku oli tosiaan huippolöytö ja olen niin ihastunut sen malliin sekä väreihin :)

      Poista
  9. Vaaleat värit näyttävät kivan raikkaalta. Meillä oli eilen vielä aamupäivällä pakkasta, joten en luovu vielä saappaista ja nilkkureista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin keväinen fiilis eilen, siksi pukeuduin vaaleisiin mutta joo, oli liian kylmä pikkukengille ;)

      Poista
  10. Upea ja keväinen asu!:))

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Ihana kokonaisuus, jotenkin niin raikas! Itse en ole vielä uskaltautunut pikkukenkien käyttöön, mutta silti liki päivittäin kurkin säätä siinä toivossa, että josko jo uskaltaisi. Vaikka kadut onkin jo suht kuivat, taitaa olla vielä hieman liian viileää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ei todellakaan ole vielä niin lämmintä, että voisi pikkukengillä lähteä kaduille. Mullahan on pipo vielä silloinkin kun kukaan muu ei enään käytä ( + kaulahuivi ja käsineet ) :D

      Poista
  12. Ihana keväinen kokonaisuus! Ihan huippu! Kaunis ja vaalea kokonaisuus sai hymyilemään. Tuo laukku on aivan uskomattoman kaunis myös, just eikä melkein siis.

    Katselin jo pikkukenkiä minäkin sillä silmällä, mutta vielä en uskaltautunut, vaikka tossukoihin kyllä. Jännät kelit, joka toinen päivä jalassa tossut ja joka toinen talvinilkkurit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Laukku on kyllä niin ihana, harmi että kelit on mitä on . . . en uskalla sitä vielä oikein käyttää :D

      Ihan totta, tänään olin taas ihan talvisaappailla, oli niin kova pyru aamulla

      Poista
  13. Vau, olet taas niin tyylikkäänä! Tuo laukku on ihana yksityiskohta <3

    VastaaPoista
  14. Katsoin kuvat ennen kuin luin tekstin ja ajattelin, että ihanko oikeasti talvi on jo kokonaan poissa olessamme häipynyt. Ihan ei kuitenkaan vielä taida olla niin : ) Kerrassaan valloittava kokonaisuus! Tykkään myös näissä asukokonaisuuksissasi kyvystäsi yhdistellä jo nähtyjä juttuja uusilla tavoilla. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaina näytti siltä, että talvi olisi jo väistynyt mutta eipä niin taaskaan käynyt . . .
      Kiitos. Eikös niin pidäkin olla blogissa ? :) Olisi kurjaa esitellä vain uusia vaatteita ym.

      Kiitos samoin sinulle Tiina !

      Poista
  15. nice look

    http://devsnochaos.blogspot.fr/

    VastaaPoista
  16. Minkoffin laukut on ihan mielettömiä, ottaisin niistä suurinpiirtein jokaisen kaappiini! <3 Yhden jo kerkesin tilatakin, mutta se lähti vioittuneena tulleena suoralla paluupostilla takaisin jenkkilään ja tilasin sitten sen tilalle erään Tory Burchin. Nytkin on pari Minkoffin laukkua kiikarissa, harmi vaan että ovat vanhoja malleja, joita ei enää valmisteta, joten olen ihan pulassa asian kanssa! :/

    Ja tosiaan, upea asu ja laukku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä kauniita. Omani ostin The Outnetistä, siellä on nyt noita Rebecca Minkoff Collection -kokoelman laukkuja, käy kurkkaamassa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig