tiistai 18. kesäkuuta 2013

La femme parallel



Taas postailen näitä eilisen päivän asuja, mutta en ehdi yleensä kuvaus päivänä asua postaamaan.Ja kyllä palelin tässä asua, hyvä että en ostanut uutta takkia kotimatkalla sen takia. Edelleen siis kuljen musta valkoisessa, ehkä niitä vaaleita värejä tulee käytettyä, jos ilmat lämpenevät.

 Sweater Zara, jeans Current Elliot, ballerinas Pretty Ballerinas, bag Chloé Marcie, sunnies Ray-Ban 




Tiistai illan musiikkina Thievery Corporation La femme parallel
Enjoy !








Share:

12 kommenttia

  1. Jos ja kun viihtyy musta-valkeassa niin ei kai sitä väkisin tarvitse käyttää värejä :) terveisin: 85 % vaatehuoneesta mustaa-valkoista-beigeä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on :) Eikä minulla värejä löydykkään, lukuunottamatta niitä vähän vaaleampia sävyjä. Sinulla onkin vaatteissasi kiva värimaailma :)

      Poista
  2. Mulla on vähän sama vika, eli postailen yleensä edellisten päivien asukuvia - paitsi juuri tänään tein poikkeuksen :-) Mustavalkoinen on aina pop, joten siitä vain vaikka koko kesän läpi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että muillakin on vanhoja asukuvia :) Varmaan musta valkoisilla koko kesä mennään, sillä syksyllä siirryn sitten taas koko mustaan :D

      Poista
  3. Voi kyllä musta-valkoisia jaksaa aina katsella,minä ainakin tykkään. Ja edellisen päivän asukuvia sitä tulee laitettua itsekin, tai aikaisempiakin, blogien lukijoillehan ne ovat aina kuitenkin uusia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta Dahlia, eiväthän lukijat ole niitä nähneet, vaikka itselläni on kyllä aika paljon lemppari asuja, joita käytän uudestaan ja uudestaan :)

      Poista
  4. Hih, mulla oli sama tuon palelun kanssa maanantaina! Melkein päädyin myös takkiostoksille ;D Ihana on asusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauska kuulla. Olin niin kylmissäni, että käydessäni muutamassa kaupassa aleja katsomassa, kokeilin vain takkeja ja tosiaan teki mieli ostaa vain siksi, että olisin voinut laittaa uuden takin päälle :D

      Kiitos Celina !

      Poista
  5. Sulle kyllä sopii hyvin tämä musta-valkoinen asu. Meidän Suomen kesä on välistä vähän kylmä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on niin helppo olla :) Se on kyllä totta !

      Poista
  6. Musta-valkoinen asu on aina jees. Mies totesi mulle, että minkä takia edes yritän ostaa värejä, kun kuitenkin niihin mustiin ja valkoisiin päädyn. No ok, siniset on myös ihan jees. Valitettavasti musta saa minusta vain niin kalpean.

    Mutta päivänasu kuvat ovat aina kivoja, niistä saa itse insipiraatiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kalpeus on välillä minunkin ongelma, varsinkin talvisin. Tykkään itsekin katsella toisten blogeista päivänasu kuvia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig