maanantai 24. kesäkuuta 2013

Back bag



Laukku paparazzin bongailuja on tämä kuva parin viikon takaa Helsingin kauppatorilta. Yleensä en ota kuvia bongailemistani laukuista mutta tämä Louis Vuittonin reppu osui kameran linssin eteen kun kuvasin toria. Olin jo unohtanut tämän kuvan kun näin uusinmassa Costumessa saman repun ja hintaahan tällä ihanuudella on vaatimattomat 1300 €. Viime viikolla muuten bongasin Helsingin katukuvassa Hermes Birkinin oranssina ja Chloé Marcie Largen (isompi kuin omani ) vaalean beigenä.
Upeita molemmat. Mutta takaisin jutun juoneen eli reppuihin. Itse en osaa käyttää reppua, olen muutaman ostanut jumppaa varten mutta luopunut niiden käytöstä, koska koen selässä keikkuvan laukun hankalaksi. Varsinkin ruuhkaisissa busseissa ja ratikoissa on myös epämielltyttävää kun toiset tönivät repuillaan. Käytätkö reppua vai valitsetko jonkun muun kun on paljon tavaraa ? Entä bongailetko luxus laukkuja katukuvassa ? Ihanaa maanantaita blogi ystävät !


Share:

20 kommenttia

  1. Kyllä pongailen laukkuja, pitkään ei vain viitsi tuijotella (aurinkolasit on hyvät).

    VastaaPoista
  2. Reppu kuuluu vain ja ainoastaan laskettelurinteeseen ja ehkä hätätapauksessa pyöräilyretkelle. Koululaisten selkään myös. Ugh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Kätevä myös rullaluistellessa ja vaelluksilla :)

      Poista
  3. Luksuslaukkuja en bongaile, mutta reppujen kanssa olen samaa mieltä. En osaa sellaista pitää, tuntuu että tönin ja tuupin kaikkia sillä :)

    VastaaPoista
  4. Lovely bag)
    Thanks for comments!
    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

    VastaaPoista
  5. Ei ole reppu munkaan juttu, olalla pidettävä malli on paljon kätevämpi. Koululaisille kyllä suosittelen!

    VastaaPoista
  6. Itse tykkään kans bongailla laukkuja! Tuo reppu on kyllä aivan söpö, harmi etten itse osaa pitää reppuja, muuten ostaisin heti Fjäll ravenin kanken repun, jossai herkullisessa sävyssä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku bongaillu on hurjan kivaa :) Reput on ihan kivan näköisiä, mutta hankalia käyttää.

      Poista
  7. Oi tämä on ihana! Sopisi minulle kun kävelen vuorta ylös ja alas. Guccin aurinkolasit silmille ja kamera ja vesipullo laukussa, jep! Tämä on turistille oiva laukku, sporttinen ja tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turisteille reput sopivat :) Ja voin kuvitella sinut tuo reppu selässä vaeltamassa siellä kauniissa vuoristossa ;)

      Poista
  8. Mulla on aina pidemmillä työkeikoilla reppu ja sen lisäksi vielä käsilaukku :) (sentää usein joku minimalli)

    Läppärini ja muut tykötarpeet painavat sen verran, että siinä on helposti hiirikäsi olkapäästä sormiin saakka jumissa, jos kantaisi koko satsia olalla. Lentokentälläkin voi joutua kantamaan kamoja hyvän matkaa. Minulla on erikseen hankittu siro, mutta ei kaunis, läppärireppu.

    Kotioloissa ei tavallisessa arjessa tule juuri käytettyä reppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läppäri reput ovatkin aika kivan näköisiä, litteempiä kuin muut. Ja ihan varmasti käytännöllisiä juuri pitkillä työmatkoilla. Tavallinen läppärilaukku on äkkiä hurjan painava, jos sinne laittaa muutakin kuin läppärin. Kentillä sen raahaaminen on todella inhottavaa.

      Poista
  9. Kyllä toi on repuista parhaimpia :) Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  10. Hah, hankin juuri ensimmaisen reppuni sitten kouluaikojen.. Olin katsellut sopivaa pitkaan ja Tory Burchilta loytyi lopulta sopiva. En halunnut kovin isoa, pienemman kuin koulurepun, mutta tarpeeksi ison etta sinne mahtuisi kamera, pari vaippaa, vesipullo, lompakko ja aurinkolasikotelo ja mita nyt pienta tavaraa perheretkille tarvitaan. Ideana siis kayttaa sita juuri kesan paivareissuilla missa tarvitaan sen verran tavaraa mukaan etta olkalaukku painaisi liikaa. On jo hyvaksi havaittu! Ja kylla, ehdottomasti bongailen laukkuja, mutta en ole viela kuvailemaan ryhtynyt. Taalla mun hoodeilla saisin rapsaytella kuvia aika tiheaan ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisille lasten kanssa tehtäville päiväretkille reppu onkin kätevä :) Laukkujen bongailu on kivaa ja kyllä niitä näkee nykyisin Helsingin keskustassa todella paljon.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig